reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no fakt faktem niby coraz blizej roku sie dobija i coraz bardziej sie watpi ze to tak szybko sie uda :-) mam nadzieje ze sie to wszystko przelamie w koncu i pok przelamie nasza bariere dlugiego starania

reklama
ja tez Gosiu - trzymam mocno &&&&& oby test pokazal II krechy bylo by poprostu mega super kolejna by mogla sie cieszyc dobrymi wiesciami :-) i nas podnoscic na duchu ze i nam w koncu cos sie uda hehe:-) nasze kochane ciezaroweczki daja nam duzo sil:-) ja sobie narazie uciekam i pewnie bede jutro :-) w niedziele jade z moim ukochanym na rybki wiec sie nie pojawie dzis dostalam misje znalesc wedki i caly sprzecior odkurzyc hehe uwilbiam lowic rybki

Tylko kup ten o wysokiej czułości -10. Trzymam kciuki :) razem byśmy w tym cyklu zafasolkowały :) i razem mamy rocznice ślubu hehe :) ale byłby zbieg okoliczności :)

Trzymam kciuki za testujace, ja tez juz nie ogarniam swojego cyklu dzis 19 dc wczoraj mialam bole zdziwilam sie ze tak pozno i dzis po tym jak przeczytalam Goche to tez owu se trzasnelam i co pozytywny dwie krechy, kurde to cykl chyba bede miala 40 dni teraz :/

Dodam ze w dwoch ostatnich cyklach owu mialam w 14 dniu potiwerdzona w ostatnim cyklu monitoringiem, cykle mam 28-29 wiec kurde chyba cos mi sie poprzesuwalo teraz ehhhh a w tym cyklu odpuscilam testy owu zeby sie nie nakrecac wiec nie mam porowanania nawet jak bylo w 12-14 dniu

Najlepsze ze przytulanki byly w 12-13-14 dniu bo ak sie z moim widzielismy, a z tego wynika ze teraz by sie chlop przydal :D

reklama
Do góry