reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2011

Lód, koktajl truskawkowy, ogórki kiszone, kalarepa, twix - to moje popołudniowe menu... od rana było tego więcej oczywiście, hihi normalnie jak baba w ciąży :-D.

Aaaa kupiłam olejek rycynowy, cukier wanilinowy, banana i mleko mam, więc wszystkie składniki na koktajl położnych gotowe... tylko mam stresa w wiązku z tym. Ale jeśli do jutra nic, to sobie zrobię po śniadanku... raz kozie śmierć, a cooo?! ;-)

reklama
eywa, morgaine - ja ze swojej SR wiem, że karmiąca mama musi MUSI dużo pić, to ma wpływ na laktację bardzo duzy. Najlepiej wody mineralne, niegazowane, herbatki jakieś owocowe i wspomagac się tymi dla karmiących. Tyle wiem w teorii. eywa możesz spróbować.

ducha - tyle się swego czasu Morgaine rozpisywała o tym oleju rycynowym, że super działa, próbuj. Ja odganiałam az do dzisiaj mysl, że miałabym go wypic, ale coraz bardziej mnie inspirujesz. Ja już naprawdę chciałabym mieć Anielkę przy sobie, więc chyba zaryzykuję, ehh, ale rano, jak ma mnie czyścić, to lepiej w dzień niz mam miec noc nieprzespaną.

Noooo, ja na dzień dzisiejszy mam zamiar zmieszać to cudo jutro z rana, też nie chce spędzić nocy na kibelku :-). No to co acronka, jutro działamy???

Melduję się!
KTG wykazało jeden skurcz ale taki konkretny do 100!!! Już straciłam nadzieję na rozwój sytuacji ale już jakieś 2h bardzo boli mnie krocze, jak siedzę albo leżę jest ok, ale nie mogę chodzić!!! Może to jakiś znak??? Strasznie się boję... A jak się nic nie rozkręci to w środę na 8.00 mam być na oddziale!

ducha, acronkawidze jutro koktajl :tak: ogolnie cisza nam sie zrobila nikt nie rodzi

Ja jutro 13.30 wizyta...:eek: ciekawe co moj gin wymysli. Wlasnie skonczylam wchodzi i schodzic po schodach jednoznacznie stwierdzam ze za strome jak na mnie po 5 wejsciu krzyz tragedia a nogi na odpowiednim miejscu...:rofl2:.

kozica widze elegancko sie prze terminowujesz ze mna... mnie tez dzis boli krocze tak jakby na rowerze jezdzila pol dnia

jankesowa ale tak mocno mnie jeszcze nie bolało...teraz to chyba my najbardziej przeterminowane jesteśmy nie?

no jakoś trzeba wygnać syncia za barana jeszcze. Na mnie ruch w ogóle nie działa, mogę skakać, tańczyć, robić przysiady, oprócz zmęczenia nic innego sie nie dzieje.

kozica, co do bólu krocza, mnie też ostatnio strasznie bolało ale teraz cisza niestety, więc nie wiem czy to jakiś sygnał w Twoim przypadku, życzę oby... :tak:

mitaginka twoj gin chyba nie pozwolilby Ci chodzic z tym czyms w macicy gdyby to bylo niebezpieczne..mysle ze napewno musisz reagowac gdybys miala temperature lub cos takiego
ducha acronka powodzenia z koktajlem :-)
kozica trzymam kciuki zeby sie cos rozkrecilo :tak:
jankesowa ja tez dzis kilometry robie i jedyne co sie zmienilo to wlasnie bole jakby maly sie wkrecal troche nizej w kanal ;)
wlasnie ufarbowalam wlosy ale gimnastyka mam nadzieje ze w miare rowno przynajmniej :-D

reklama
Do góry