My juz na dworze:-) zapowiada sie taki dzien jak wczoraj,Maly T.cos wstal w kiepskim humorze

i poprzestawialy mu sie godziny bo dzis znowu wstal o 6 a dla mnie to jest masakra przez te pobudki w nocy,ktore coraz bardziej mnie mecza i tak sie zastanawiam ile jeszcze wytrzymam zanim zwariuje..
o do ksiazek
dawidowe ja tez tak mam,ze jak mam faze na ksiazki to i z 10 przez miesiac przeczytam a potem przez pare miesiecy nic.
Swego czasu czasu zakochalam sie w Stephenie Kingu i mam mnostwo jego ksiazek ale w domu w Łodzi a,ze tam nie jezdze to nie mam ich jak zabrac:-(,tu mam duzo Josepha Murphy'ego lubie tez Harlana Cobena ,thrillery z elementami psychologii uwielbiam!! Bardzo fajna jest tez seria "millenium"Stiega Larssona.
kroma teraz pozyczylam kilka Paulo Coehlo ,Manueli Gretkowskiej"Milosc po polsku"(ja tez bardzo lubie),miala tez Stephena Kinga"Cmętaż zwieżąt"a akurat tego nie czytalam i jeszcze kilka jakis lzejszych ksiazek :-).
Kania teraz mi sie przypomnialao,ze moj tez jakis czas temu powiedzial baba ale wyszlo mu przypadkowo.,zreszta on nawet nie wie kto to bo zadna go jeszcze nie odwiedzila
Dziulka zazdroszzce kilogramow ale nie boisz sie ,ze gubiac tyle kg w tak krotkim czasie mozna szybko przytyc?