reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no to faktycznie nie pomyślałam, że tu leży problem hehe
A jaka pogoda w Lbn?

słooonko:) właśnie znalazłam sposób na pogodzenie mojego lenistwa i opieszałości w zbieraniu się na spacer z niechęcią siedzenia w omu: rozłożyłam łóżeczko turystyczne na balkonie :D

My juz na dworze:-) zapowiada sie taki dzien jak wczoraj,Maly T.cos wstal w kiepskim humorze:baffled: i poprzestawialy mu sie godziny bo dzis znowu wstal o 6 a dla mnie to jest masakra przez te pobudki w nocy,ktore coraz bardziej mnie mecza i tak sie zastanawiam ile jeszcze wytrzymam zanim zwariuje..

o do ksiazek dawidowe ja tez tak mam,ze jak mam faze na ksiazki to i z 10 przez miesiac przeczytam a potem przez pare miesiecy nic.
Swego czasu czasu zakochalam sie w Stephenie Kingu i mam mnostwo jego ksiazek ale w domu w Łodzi a,ze tam nie jezdze to nie mam ich jak zabrac:-(,tu mam duzo Josepha Murphy'ego lubie tez Harlana Cobena ,thrillery z elementami psychologii uwielbiam!! Bardzo fajna jest tez seria "millenium"Stiega Larssona.
kroma teraz pozyczylam kilka Paulo Coehlo ,Manueli Gretkowskiej"Milosc po polsku"(ja tez bardzo lubie),miala tez Stephena Kinga"Cmętaż zwieżąt"a akurat tego nie czytalam i jeszcze kilka jakis lzejszych ksiazek :-).
Kania teraz mi sie przypomnialao,ze moj tez jakis czas temu powiedzial baba ale wyszlo mu przypadkowo.,zreszta on nawet nie wie kto to bo zadna go jeszcze nie odwiedzila
Dziulka zazdroszzce kilogramow ale nie boisz sie ,ze gubiac tyle kg w tak krotkim czasie mozna szybko przytyc?

Cześć czołem, ja znowu w pracy :( ale na szczęście Maja znów dzisiaj nie płakała w żłobku jupii. Dzisiaj biedna będzie cały dzień bo małż 2 zmianę ma więc nikt jej nie odbierze wcześniej. Będę miała bojowy dzień 15 po Majkę potem po Zuzę z Majką i do domu i do 22 sama na placu boju.
W pracy na razie plaża... jazda zacznie si ę po świętach.
Co do książek to ja też nic z tych "babskich" zawsze czytam jakieś starszno-magiczno-zakręcone oraz rosyjskie z racji zboczenia zawodowego. Serdecznie Poleca "Lód" Sorokina ale w sumie w ramach relaksu czasem poczytam jakiś Dom nad rozlewiskiem ale Grocholi nie trawię. Za to Terakowską jak najbardziej i Olgę Tokarczuk :-) i mogłabym wymieniać bez końca :-) bo ja jestem czytająca do bólu i chyba zawyżam normę naszej miejskiej bibliotece :-)

Pogoda przecudowna, szkoda że w pracy siedzę.

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących maluszków.

P.S. zapomniałam o mojej książkowej miłości - jonathan carroll - cała bibliografia,polecam :-)

Iduśka avatarki i suwaczki piękne:tak:. A w Askanie jeszcze się spotkamy:tak:.
Efa czekam na informacje o wynikach...
cass niech ci czas szybciutko mija w pracy;-)

Okno umyte,firanki sie piorą, Franek zaraz wstanie.
Muszę zapisać sobie nazwiska autorów tych babskich czytadeł i poszukać. Mastertona to raczej małż czyta;-).

reklama
miałam już nic nie pisać przed wyjściem, ale uzależnienie silniejsze.
postanowiłam wyrzucić te mniejsze smoczki i przejść chociaż na te 3-6, efekt tego taki, że moje bardzo śpiące dziecko nawet na chwile nie przysnęło, bo smoczek mu ewidentnie nie pasuje :-( :-( :-(
IDA jakie zmiany forumowe widzę ;-) a zostałam przede wszystkim, żeby Tobie odpisać, że też uwielbiam Griffin i nie wiedziałam, że napisała nową książkę! już sobie ją zarezerwowałam w bibliotece :-) możliwe, że będzie dopiero za jakiś miesiąc u mnie, ale nic, poczekam :-)
dziękuję :-*
też muszę sobie jak EMILIAB zapisać tych autorów co podajecie :-)

Do góry