reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie.
Ale jestem zabiegana.
Bigos zrobiony, pokoje posprzatane balkon tez jutro jeszcze tyllo kuchnie i lazienke i reszte gotowania mnie czeka. Niby razem z tesciowa robie ale prawie wszystko ja sama, zurek, sałątke, nawet rybe po grecku robie bo my z tesciem uwielbiamy, bigos zrobiony, ciasta. NO i jak tu sie odchudzac :p
Pogoda u nas tez cudna. Az chce sie zyc.

Yra- super ze chlopaki narazie zgrani!! bedzie dobrze. I faktem jest ze przy 2 dzieci jest sie lepiej zorganizowanym niz przy jednym.
MoniSkaBe - ja mialam kiedys podobna sytuacje ze gosc juz we mnie wjechal bo tez cofal i nie widzial ja ledwo stope zabralak bo by mi rozjechal idzieci tez. Dobrze ze Pawełkowi sie nic nie stalo, niby jechal po malu ale jakby nie bylo to auto:/
Nessia- Pokoj sliczny !!

Lece kapac chlopakow bo potem mam klientke na brwi ,tesciowej wlosy obciac i nie wiem co tam jeszcze hehe

Milego wieczorku
Czarna widze , ze z tesciowa lepiej zyjesz :-)

reklama
Witajcie :)
ale cisza tutaj :) a ja taka zmęczona jestem chcę dotrwać do szpilek na giewoncie ale nie wiem czy dam radę- mała dziś szalała tak po trawię że była cała umorusana ziemią i trawą ale za to jaka szczęśliwa :) padła wieczorem jak kawka :)
jutro pichcenie w kuchni a potem dentysta i umówiłam się ze szwagierką na zakupki :)
idę do wanny - wpadnę po kąpieli :)

Witajcie wieczorkiem!!!

Monia rzeczywiscie, co za slepy chlop!!!! Brak slow...Dobrze, ze nic sie nie stalo!

ionka dobrze, ze z Olcia lepiej!

A u nas nadal upalnie, do niedzieli ma tak byc-super!

I u nas upalnie było ale ja chora okropnie i córcia z tatusiem była na placu.Katar jej przechodzi i oby na tym koniec.
Mnie jakos swięta nie ciesza:(Moze dlatego,ze nie bedą takie jak bym chciała.Zamierzałam tyle rzeczy przygotowac a pół dnia w łóżku spędzam bo ruszyc reka nie mam siły.Nie pamietam kiedy mnie tak zgieło.Antybiotyk dostałam to kiedyś przejdzie.Jutro od rana pieke krajankę , mazurka i baby.Wieczorem sernik a makowca i jeszcze jakies mama przywieżie wieczorkiem jutro juz beda.TO mnie jedynie cieszy:)Jeszcze mięsa w sobote raniutko .Małza zagonię niech w kuchni pomoże a ja z dziecmi pobedę.
Marela sliczne to jajo zrobiłaś:)
Monia dobrze ze slepca wyzwałas moze bedzie uwazniej sie rozglądał w przyszłości.
Ionka ciesze sie że z Olcia juz dobrze.
zmykam cos porobic bo w dzień sie przespałam po lekach.Spokojnej nocki

hej.
my od 5 na nogach, noc okropna, wstawalam chyba z 10 razy. mysle, ze to zeby.
dziewczyny Pawelek ma stan podgoraczkowy, czy to mozliwe ze to po szczepieniu? mineloby dokladnie 8 dni od szczepienia. temperatura nie przekracza 38.

Dzien dobry:)

monia jeśli to tylko temperatura, to bardzo możliwe że po szczepieniu
frotka to Ty sie nie forsuj tylko kuruj!

Dzisiaj mąż z pracy wróci wczesniej to zajmie sie Filipem, a ja rusze z porządkami bo jestem lata świetlne za wami w tym temacie:/

frocia odpoczywaj!
kalisa i ja daleko w tyle!No ale u nas chyba dopiero jutro robota ruszy, dziś M też szybko kończy pracę, ale kazałam mu iść z sobą na zakupy bo po wczorajszej akcji jakoś nie chcę sama:-(
monia myślę, że szczepienie!

Witajcie! U nas nocka bardzo ok. Franio spałod 20.20 do 6.50. Chwilkę przed 6 coś zakwilił, ale przez sen tylko.Dziś Wielki Piątek - jakoś jestem refleksyjnie nastrojona...
Miłego dnia:-)

reklama
dzień dobry :)
Franus obudził się o 5.30 ale wzięłam go do siebie i pospał do 6.30.
Teraz wariuje i marudzi na zmianę ...

Trochę Was doczytałam.
Co do karmienia piersią to ja lubiłam i odciągać i piersią. Choć właśnie zawsze wydawało mi się że z cyca dzieciaki jadły wieczność. A odciąganie trwało góra 10minut ale to już długo było. I w karmieniu każdy mógł mnie wyręczyć. Więc yra rozumiem Cię że wolisz odciągać.

ionka toż przeżycie z tym jajem miałaś :( biedna Olcia :( dobrze że zareagowałas tak szybko.
moniska w zęby dać takim kierowcom :( ale na szczęście nic się Wam nie stało.
marela wow ale jajo piękne :) :)

czarna ale się wzięłaś za robotę , ja w polu ze wszystkim :(

frotka zdrowiej mi Kochana !!!. !!! !!! Mnie też łamie :(

moniska może i po szczepieniu u nas było na 7dobę.

A my wczoraj też na krótki rękaw i krótkie spodenki :) ale czapka na głowie cały czas. I muszę jakas inna kupić bo młody za mocno się opalił. A macie kremy z filtrem ? Jakie używaćie?

Do góry