reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Piekne brzuszki, wstawiajcie wstawiajcie bo to juz ostatnie :-)
Ja dzis moze zrobie sesje, kupiłam sobie tło, zobaczymy jak to wyjdzie :)
A niestety dzis rano zauwazyłam ze zrobily mi sie rozstepy na brzuchu! Nie sa tak bardzo widoczne bo sa białe i rozciagniete ale jak wezme skore tak sciagne to widac i to bardzo! Ahh.. jednak nie da sie ich uniknac.. No ale w 37tygodniu?? :(

daria mi w 1 ciąż zrobiły się w dzień terminu!!
gdybym urodziła o czasie to bym ich uniknęła...
a tak to jeszcze przez 2 tyg przenoszenia się lekko powiększyły..
ale pocieszę cię ze jak się zagoją i się opalisz to nie będą takie widoczne;-)

a co tam z naszym kolażem??:-)

reklama
Dariaa ja w zeszlym tyg zauwazylam rozstepy na brzuchu ale sa bardzo malutkie i cieniutkie, ze przez 2 dni dochodzilam czy to rozstepy czy naczynka, ale dokladnie wiem kiedy mi wyskoczyly bo swedzialo mnie w tym miejscu przez 2 dni. Mam nadzieje, ze sie nie powieksza to wtedy nie bedzie ich widac, jak skora sie sciagnie bo sa one na podbrzuszu tak z boku...
wiec jednak nie ma reguly czy na poczatku ciazy czy na koncu wyskacza, jak maja dziady byc to beda...

Do góry