Asionek31
Fanka BB :)
to i ja sie melduje ;-)
wow niezle dzialania
teraz mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!
fajne wakacje siostra ma
))
Wiola kurcze no ja trzymam mocno w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!! mam nadzieje , ze to to
gratulacje !!!
no to czekamy na fotki po ;-)
hej Wisienka
)))
nie no daj sobie spokoj z tym sprzataniem .. od brudu jeszcze nikt nie umarl ;-) teraz odpoczywaj ile sie da i kuruj !!
oj tak ulga po wyrwaniu bolacego zeba jest super
fajnie , ze siostra schudla pewnie od razu lepiej sie czuje :-)
milego sprzatania i ukladania no i czekamy na efekt koncowy
))
witajcie babeczki
my w tym cyklu dalismy czadu-działania były w czwartek ,sobote,niedziele i poniedziałek-Tom z radościa poszedł dziś do pracymówi ,ze wydusiłam Go do ostatniej kropli~~~~o ~~~~o ~~~~o
dziś 14d.c. mam nadzieje,ze jestem już po owu bo i śluzik prawie zanikł i ochota przechodzi...
ściskam wszystkie wtorkowo-ja mam dzis jeszcze dzieci więc bede mniej zaglądać...
wow niezle dzialania
teraz mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! fajne wakacje siostra ma
czesc mamus:-)
super ze tak ostro dzialaliscie i tzrymam kciukasy.
a u mnie @ powinna przyjsc w niedzile a nadal jej nie ma , sluz bialutki, taki jak sciente bialo od jajka .
czekam az przyjdzie listonosz z zamowionymi testami, a jak dzis nie dzijdzie to jutro kupie bo ide z Iwcia na badania krwi.
:-):-):-)
a tak w ogole @ mi sie spoznila tylko raz w zyciu, jak bylam w ciazy z Iwa a tak zawsze jest jak w zegarku, mama nadzieje ze tym razem nie jest ten pierwszy raz co sie spoznia bez powodu...nakrecilam sie niezemsko.
Lukasz w swieta sie pochwalil ze staramy sie o dzidzie , reakcje byly mieszane
Wiola kurcze no ja trzymam mocno w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!! mam nadzieje , ze to to

witam sie i ja wtorkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Chcialam tylko napisac ze wczoraj testowanko i piekne 2 kreseczki!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze to nie sen chcialam fotke wkleic ale nie za bardzo wiem jak
gratulacje !!!

Dzień dobry :-) ;-)
Ja dzisiaj jakos sie nie wyspałam :-(
cos mnie czasami brzuch pobolewa:-(
Reene graruluuje!!!;****
Oliwka Wiolka witajcie ;-):-)
Mamita 3mam kciuki !;* ~~o ~~o ~~o ~~o DO CELU !!;** ;-)
Asionek bede się obcinać ale jak to jeszcze nie wiem wyjdzie w praniu ;-)
Włosy umyte jeszcze oko pomalowac i do fryzjera ;-) :-)
no to czekamy na fotki po ;-)
Witam się poświatecznie. U mnie zapowiedzieli się goście na dwa dni więc tylko daję znać, ze zyję i lecę cośkolwiek przygotować. Miłego dnia dziewczyny:-)
hej Wisienka
Z tą złamaną ręką?No i bułki trzeba by upiec najpierw.A tam,przemęczę się,może potem sama wstanę.I tak trzeba posprzątać.
nie no daj sobie spokoj z tym sprzataniem .. od brudu jeszcze nikt nie umarl ;-) teraz odpoczywaj ile sie da i kuruj !!
No to nie ciekawie![]()
czekaj pakuję w woreczki kanapki i wysyłam DHL-em ;-) ale pamiętaj, żeby zjeść coś konkretnego, bo przy lekarstwach pusty żołądek, to nic dobrego.
Ja idę zaraz po swoje wyniki i wyruszam na podbój chaosu w nowym mieszkanku, ciuchy muszę sobie na spokojnie poukładać, posortować. Może odłożę coś dla mojej siostry, ona teraz tak schudłanie poznałam jej jak zobaczyłam w pierwszej chwili, jak na 16 latkę miała trochę za dużo ciałka i jej to bardzo przeszkadzało, a teraz jest laska
Powiedziała mi, że ja przybieram, a ona chudnie
cieszę się, że powoli pozbywa się kompleksów
moje wywoływanie z krzaków przynosi efekty
Balbinko jesteś kolejną wywołaną w tym poranku
Balbinko dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze, ja święta zakończyłam szybko, w niedzielę wieczorem potworny ból zęba, cała noc w męczarniach, nad ranem wizyta na pogotowiu dentystycznym, znów męczenie się i wieczorem zbawienie! Wyrwałam na tym samym pogotowiu parszywą siódemkę i noc przespana w całości
Pozdrawiam i mam nadzieję będziesz już teraz z nami znów![]()
oj tak ulga po wyrwaniu bolacego zeba jest super

fajnie , ze siostra schudla pewnie od razu lepiej sie czuje :-)
milego sprzatania i ukladania no i czekamy na efekt koncowy
nie poznałam jej jak zobaczyłam w pierwszej chwili, jak na 16 latkę miała trochę za dużo ciałka i jej to bardzo przeszkadzało, a teraz jest laska