• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka : piekna ninka :) a i fotki ze slubu super - glupot nie gadaj!

mama : znowu kwiaty....???????????? ehhhh... :)
myslalam ze ja jestem ciezki zakupowy przypadek ale z toba tez widze nie najlepiej hhihihiihhihi ;)

wiolka : a jakies objawy poza brakiem @ ? :)
jestep pewna ze to fasolinka :)
tym bardziej jak mowisz ze @ jak w zegarkui sie nigdy nie spoznia a tu juz 2 dni :)
to bedziesz styczniowka 2012 :)

reklama
cześć :-)

miałam kilka dni odwyku od kompa ;-) Święta jak zwykle szybko zleciały, w rodzinnym gronie, u mojej mamy. Mieliśmy jechać do K, ale za późno skończyli robotę na budowie i nie było już sensu jechać na dwa dni 7 godzin w jedną stronę.
Od dziś już sama z mamą, K pojechał do pracy i wraca za 2 tygodnie, jakoś to trza przeżyć...

Rena gratki II

mnie czeka dziś jeszcze wypad do banku, muszę założyć jedno konto :-)

jos mow mi tak jeszcze lejesz miod na moje serducho:-)
a co do objawow to boli mnie podbrzusze juz 4 dzien , caly czas , brak @ i zjadla bym konia z kopytami.
mam nadzieje ze nic sobie nie ubzduralam.

jos hejka :-)

Oliwka dokładnie tak jak mówisz :-) szczególnie w forumowiczek gronie ;-)
Wiolka no jakoś pustawo, nie chcę patrzeć ile czekałam na odzew ;-)

ja brykam do banku, niebawem wracam

mlodam trzeba dziewczyny po dupach lac ... ale pewnie wszystkie na spacer poszly.
juz nie pamietam kiedy ostatnio lil byla, paulinka, edyta... chyba nas zostawily.
a kocurek, made i pysia to juz obalaja na calej lini.... hallo dziewczyny swieta sie skonczyly czas wracax na BB

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry