aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no wiem,wiem
i dlatego sie smieje,bo jakdobrze pojdzie to Ty z 3 miejsca na 1 wskoczysz jak nic:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dranissimo, gratulacje!!Hej dziewczyny!!
To ja sie melduje juz jako Mamusia! :-)
17.04 urodzila sie moja Malutka :-)
Dranissimo GRATULACJE!!!
Ja dzis mam wizyte u GP a tak mi sie nie chceprzy okazji sie zapytam w recepcji czy nie moga mi zrobic tej poprawki 4d dzisiaj a jak nie to w niedziele bedziemy musieli jechac
Aniu, to Ty masz tam swojego GP? No ciekawe czy Ci dzisiaj zrobia... napisz koniecznie![]()
Dranissimo Gratulacje
Ania83 powiedz mi dlaczego będziesz robic poprawkę usg? Co poszło nie tak?
I kto robi Ci to usg? Ile się płaci ?
Bo ja se tak myślę,że poszłabym między 11 a 13 tygodniem zmierzyc NT u maluszka
A czuję się różnie.Dziś już ściskałam kibelek a później kawał kiełbachy jadłam
W nocy mi nie wygodnie bo mnie więzadła ciągną![]()
To faktycznie w ciula przygrali
ale dobrze,że uwzględnili reklamację.
Mi to obojętnie gdzie pojadę,ale do Dublina bo tutaj koło mnie nie ma chyba żadnej przychodni,a do Dublina mam 70km tak więc nie tak źle
A ta dr.Antepowicz to przyjmuje chyba w 5 przychodniach,gdzie nie wrzuciłam w google jej nazwiska tam inna przychodnia się reklamowała![]()