reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Dranissimo GRATULACJE!!!

Vikamcia GRTAULACJE!!!!

Ciekawe jak tam Misia?

Anineczko jak samopoczucie?

Ja dzis mam wizyte u GP a tak mi sie nie chce :no: przy okazji sie zapytam w recepcji czy nie moga mi zrobic tej poprawki 4d dzisiaj a jak nie to w niedziele bedziemy musieli jechac

Dranissimo Gratulacje

Ania83 powiedz mi dlaczego będziesz robic poprawkę usg? Co poszło nie tak?
I kto robi Ci to usg? Ile się płaci ?
Bo ja se tak myślę,że poszłabym między 11 a 13 tygodniem zmierzyc NT u maluszka :dry:

A czuję się różnie.Dziś już ściskałam kibelek a później kawał kiełbachy jadłam :baffled:
W nocy mi nie wygodnie bo mnie więzadła ciągną :dry:

Dranissimo Gratulacje

Ania83 powiedz mi dlaczego będziesz robic poprawkę usg? Co poszło nie tak?
I kto robi Ci to usg? Ile się płaci ?
Bo ja se tak myślę,że poszłabym między 11 a 13 tygodniem zmierzyc NT u maluszka :dry:

A czuję się różnie.Dziś już ściskałam kibelek a później kawał kiełbachy jadłam :baffled:
W nocy mi nie wygodnie bo mnie więzadła ciągną :dry:

A wiec tak bylismy na 4 d mialam robione z 40 min i myslelismy z mezem ze choc polowa bedzie tego nagrania na plytach,dodam ze dostalismy dwie plyty na kazdej plycie bylo nagranie ale filmiki trwaly niecala minute zobaczylismy to dopiero w domu,placilismy 160 euro.
Napisalam skarge do przychodni i w niedziele mam miec robiona poprawke wiec zobaczymy.

Na przeziernosc i polowkowe jedzilam do przychodni na Santry{nie wiem gdzie Ty mieszkasz} robila mi je Antepowicz,ogolnie jestem zadowolona z niej ale troszku sie zdenerwowalam po tym 4 d ktore tez robila tyle ze w innej przychodni nie wiem czy ona nie wlaczyla maszyny tak jak powinna czy co :-(

To faktycznie w ciula przygrali :wściekła/y:
ale dobrze,że uwzględnili reklamację.

Mi to obojętnie gdzie pojadę,ale do Dublina bo tutaj koło mnie nie ma chyba żadnej przychodni,a do Dublina mam 70km tak więc nie tak źle :tak:
A ta dr.Antepowicz to przyjmuje chyba w 5 przychodniach,gdzie nie wrzuciłam w google jej nazwiska tam inna przychodnia się reklamowała :szok:

Na przeziernosc i polowkowe jedzilam do przychodni na Santry{nie wiem gdzie Ty mieszkasz} robila mi je Antepowicz,ogolnie jestem zadowolona z niej ale troszku sie zdenerwowalam po tym 4 d ktore tez robila tyle ze w innej przychodni nie wiem czy ona nie wlaczyla maszyny tak jak powinna czy co :-([/QUOTE]

:baffled: jej nie strasz mnie bo ja jade we wt i mam nadzieje ze lekarz sie postara ;-) ja tez jestem zadowolona z z tej Pani ginekolog powiedziałabym, ze nawet bardzo :-)

reklama
To faktycznie w ciula przygrali :wściekła/y:
ale dobrze,że uwzględnili reklamację.

Mi to obojętnie gdzie pojadę,ale do Dublina bo tutaj koło mnie nie ma chyba żadnej przychodni,a do Dublina mam 70km tak więc nie tak źle :tak:
A ta dr.Antepowicz to przyjmuje chyba w 5 przychodniach,gdzie nie wrzuciłam w google jej nazwiska tam inna przychodnia się reklamowała :szok:

Ja proponuje jedna przychodnie M. hehe, a prawie wszystkie zwiedzilam... uwazam, ze maja tam najlepszy sprzet i personel bo w tej cudownej przychodni kolo rotundy kiedys ukatrupie;-) pania w recepcji- poniewaz tak okropnej baby nigdy nie spotkalam i za kazdym razem jak ide tam do GP to robi mi sie slabo na sama mysl,ze ja zobacze!

Do góry