reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hehehe, to tak jak ja:-D:-D pierwszym razem doszłam do 27 dnia a teraz do 17 i jako, że ty i koriander też przerwałyście to mi motywacja siadła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::cool2::cool2::dry:
ja robiłam pomiędzy seriami około 5 minutowa przerwę

27 dzień, jestem pod wrazeniem:))))

kajdusiu- duzo zdrówka dla Piotrusia. Gratuluję świetnych pływaków, to Gosieńka niedługo w zawodach będzie stratować, spryciula:))) super masz dziecieczki

co do slubu to pewnie będę zerkać, a nie mogę się nadziwić, że ludzie już od środy miejsca sobie pozajmowali, fanatycy

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)
Gosia przespała nockę ładnie, ale Piotrek od rana ma focha i do tego katar- coś go cholipka bierze- buuu. Mam nadzieje, że go nie rozłoży na długi weekend...

Emalia- to rzeczywiście spore imprezy Ci się szykują, dobrze, że to przypada na lato, fajny pomysł z tym namiotem :tak:
Cobra- to okolice do mieszkania piękne! ALe faktycznie pewnie trudniej ze znalezieniem pralki i kuchenki na wydaniu :-(
Żyrafka- mi się wydaje, że daną serię trzeba robić na raz, później pół dnia przerwy i kolejna seria, ale nie wiem, czy zrozumiałam dobrze pytanie :sorry2:

A ja dziś do pracy lecę tylko na chwilę na 14, póxniej z PIotrkiem na basen, muszę się pochwalić, że mój synek właściwie już pływa strzałką i pieskiem, ostatnio pan załozył im płetwy i jak ruszył to nie dało się go dogonić...Ale jestem dumna,:-), Gosi postępy w wodzie oczywiście też są niesamowite, sama wskakuje do basenu ( z pozycji siedzącej) i wypływa na powierzchnię :-) i takie tam różne... szkoda, że nie umiem filmików na you tube wrzucać...

Dziś ślub Wiliama i Kate, co laski, oglądamy, nie? :-D:-D:-D

faktycznie ladne:) obok nas jest klub jezdziecki z kucykami i koniami,na ryby blisko:D w razie czego warta mnie nie zaleje (chyba) :) znalazlam na gumtree piekna lodowke do wydania,ale nie dziala agregat w zamrazalniku i nie zamraza:( a taki agregat chyba drogi jest:(

witajcie :D

kajdusia- niezłych masz pływaków w domu :) Zdrówka dla Piotrka!

Oglądacie ten ślub... ja teraz włączyłam tv.. matko co te kobiety na głowach noszą:szok::szok:

NAJLEPSZEGO DLA AGATKI, TOMUSIA I FILIPKA !!!!!!!!!!!
urodziny_1.jpg

Jezu jak ja mam pobrać mocz Zośce masakra jakas męcze sie juz któryś dzień i nic w szpitalu 5 godzin łapałam ale tam miałam na to czas a w domu jak wstanie o 7 30 to do 9 musze złapać i nic poprostu bez pampersa niechce sikac jak jej zakładam to dopiero robi siku do woreczków tez próbowałam ale uda sie pare kropelek złapac i na tym koniec będe znów od poniedziałku próbować ale mam dość kurcze z siuraskiem by było łatwiej:baffled:

A ja wczoraj zrobiłam sie na rudo a co tam jeszcze rudych nie miałam mi sie podoba tyle że 4 godz u fryzjera trzeba było odbarwiać a mąż w szoku jak mnie zobaczył ale juz się przyzwyczaja:-)

Ewelinka dziewczynkom trudniej zlapac mocz niz chlopcom, a masz te woreczki?
pokaz sie w nowej fryzurce, ciekawa jestem jak wygladasz

Emalia to sie szykuja imprezy, sama bedziesz gotowac?

Kajdusiu elefanten tez maja sandalki, przynajmniej tu

reklama
Do góry