reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Asiu ja jeździłam po trasie ale u nas cała trasa jest na obszernym terenie i kazdy egzamin wygląda inaczej bo możliwości jest ogrom.A na kursie jeździłam po calym tym rejonie.

no u nas też możliwości ogromne, ale zawsze to łatwiej jak się zna trochę teren. Mi egzaminator na egzaminie wypalił, żebym do aquaparku jechała. A ja zgłupiałam i do niego że nie mam pojęcia gdzie to jest. A on że znaki przecież są.

Napewno ci się uda zdać w końcu, niestety większość osób zdaje po wiele razy, mój brat zdał za 7 razem dopiero ( ale był wściekły jak mi sie udało za 1), a mój instruktor na dzień przed egzaminem powiedział że nie mam najmniejszych szans na zdanie.
Przy następnym egzamnie daj znać to potrzymamay kciuki wszystkie to uda sie na 100 %

reklama
Wlasnie dzwonilam do mojej ginki w sprawie tego testu na cukier i dowiedzilam sie ze mam go robic dopiero w 24-25 tygodniu :nerd: Wyglada na to, ze tutaj maja jakies inne zwyczaje. Ale to moze dobrze, bo w takim razie bede musiala robic tylko raz.

asia, odpoczywaj
nanusia, super ze czujesz maluszka i ze ginka Ci odpisala ze to nic groznego. Nie mowiac o tym, ze fajna masz lekarke jesli mozna do niej maila napisac na ktorego nawet w niedlugim czasie odpowiada

Wlasnie dzwonilam do mojej ginki w sprawie tego testu na cukier i dowiedzilam sie ze mam go robic dopiero w 24-25 tygodniu :nerd: Wyglada na to, ze tutaj maja jakies inne zwyczaje. Ale to moze dobrze, bo w takim razie bede musiala robic tylko raz.

Ja tez bede robić w tych tygodniach ten test.

Hejka mamusie :-)

Niewyspana chodzę od kilku dni:-( męża nie ma więc źle sypiam (nie cierpię być sama w domu wieczorami ), a na dokładkę wczoraj brzuchol mnie coś pobolewał. Na szczęście miałam wizytę u lekarza , dostałam leki rozkurczowe, a tak to wszytsko w porządku. Dziś czuję się lepiej, ale marzę by sie w końcu wyspać !! Jutro mąż wraca z wojaży to mam nadzieję że będzie mi to dane :-)

Wczoraj kuzynka która straciła maleństwo w listopadzie, przekazała mi dobrą nowinę, udało się ,jest w 10 tyg ciąży,tym razem ciąża przebiega całkiem inaczej i lekarz jest zadowolony. Strasznie się ucieszyłam z tej wiadomości aż sie popłakałam ze szczęścia!!

Bluetooth znam ten ból, ja przerabiałam to parę tygodni temu z moim mężem, ciężko było, mój T. nie tyle do ubrań jest przyzwyczajony ( ma parę swoich ulubionych koszulek i nie wolno mi ich wyrzucić) co do swoich "bambetli" - powininśmy mieć jeszcze jeden pokój wtedy mógłby majserkować do woli. Mimo wszystko przejrzał swoje szpargały i cześć wyniósł do piwnicy, choc to i tak kropla w morzu potrzeb :-p Jeszcze nad nim popracuję przy okazji malowania pokoju :-p

Mi też ginka powiedziła że glukozę mam zrobić 24-25 tydzień, co lekarz to inna szkoła :-)

OLA gratuluję pierwszych ruchów maluszka !!

Mój maluszek wczoraj był bardzo leniwy, dopiero wieczorkiem puknął parę razy, a dziś się od rana wierci :-)

BigChild współczuję samopoczucia, pocieszę Cię nie jesteś sama, mój T. też ma swoją pasję i poświęca jej sporo czasu, na początku próbowałam z tym walczyć ale poddałam się , stwierdziłam że to walka z wiatrakami. Przyzwyczaiłam się. Teraz też wyjechał ... jak mówi korzysta póki może, bo obiecał że jak się dzidziuś pojawi to przystopuje.

nastusia dbaj o siebie !!

Dziś przychodzi do mnie koleżnaka to sobie poplotkujemy, miłego dzionka Wam życzę !!

Asia - ja też będę robić test obciążenia glukozą w 24tc, lekarka kazała robić przed samą wizytą, a wizyte mam 16maja, wiec wyjdzie podobnie jak u Cię, więc spoko. Odpoczywaj sobie dużo Kochana!!

ellancz - moja mama też dzwoniła ze na Zaspie grad wali, całe szczęście na obrzeża Gda nie dotarło jeszcze nic, choć pogoda do dupy!

Moj M tez ma swoje pasje ale na szczescie bardzo lubi jak przy nim wtedy jestem. Wiec czesto jest tak, ze on swoje a ja sobie w tym czasie ksiazke czytam czy cos innego robie. Wiem tez ze jak maluszek przyjdzie to bedzie to jego najwieksza pasja a mi to bardzo odpowiada. Juz mi grozi przez smiech ze wtedy to ja bede biedna bo mi dziecka na minute nie da :-) ale to sie dopiero zobaczy, bo mysle ze jednak troche za bardzo idealizuje to jak bedzie wygladalo zycie z maluchem :-) Tak czy inaczej na pewno mi bedzie to bardzo na reke jak tatus z pracy steskniony przyjdzie i niunke ode mnie po calym dniu przejmie :-D

reklama
Do góry