reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ciekawe co tam u Claudusi. Nic sie nie odzywa. Mam nadzieję że wszystko u nich ok.

Właśnie jak tam nasze testujące????

reklama
Sil strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowo sie rozwija!!! tez bym sie wzruszyla w takiej sytuacji i nawet sama twoja relacja sprawia ze sie tak cieplutko na serduszku robi :-)oby tak dalej wiec dbaj o was oboje :tak: co do Pao to mysle ze nie dowiemy sie jak to tam rzeczywiscie wyglada wiec tak jak powiedzialas - nie nasza piaskownica. i jeszcze jedno jako ze widze ze my sasiadki to mam nadzieje ze w swoim czasie bede sie do ciebie usmiechac o namiary na te rozne badania itp.

Służę namiarami na świetnego ginka z Kliniki i na panów od genetycznego, nie wiem czy świetni :p Przychodnią też mogę służyć, ale już odpłatnie, bo tam albo płacisz albo masz pakiet z firmy.

Ciekawe co tam u Claudusi. Nic sie nie odzywa. Mam nadzieję że wszystko u nich ok.

Właśnie jak tam nasze testujące????

Właśnie miałam o nią pytać, bo tak jakoś ucichło... Szkoda...

IWASEK trzyma &&& bardzo mocno chociaz na pewno wszytko jest ok a jak sie nie przestaniesz tak denerwowac to normalnie...bedzie lanie ;-)
Dagne ty tez wyluzuj! macie sie kobietki cieszyc a nie stresowac!!!

Sil jak to milo ze wszytko tak sie pieknie uklada

Iwasek, mi możesz dopisać II cykl w tej twojej staraczkowej liscie:) Mam nadzieje ze drugi i ostatni:)
Fajnie słyszeć, że maluszki zdrowe trzymam za wszystkie mamusie kciuki:)
Teraz tylko czekać na dobre wieści od Dgne no i super swietną bete u Iwaska:):);)
A wczoraj po tym tescie byłam zaskoczona zachowaniem mojego m. Był przekonany ze bedzie jedna kreska (bo dostałam okres, a on z tych twardo stapajacych po ziemi, niegdybających) ale jak juz sie potwierdziło ze nic z tego, to taki przygnebiony chodził i ciagle szukał potwierdzenia ze teraz to na pewno nam się uda...pierwszy raz do mnie dotarło ze on tez naprawde chce już dziecko:)

Ostatnia edycja:
Pakuszku to bardzo dobrze że masz taka pewnośc z jego strony. Pełna akceptacja i my inaczej sie czujemy. Obys tylko teraz sama sobie nie zrobiła kuku i nie czuła presji a wiem że wiele kobiet zaczyna mieć żal do siebie że się nie udaje. To zasługa i odpowiedzialność obojga więc ani mi się waz nawet tak pomyśleć! ;-) Wiadomo że testy z jedną kreską rozczarowywuja bo by się chciało już!!! Warto poczekać i SIĘ NIE SPINAĆ naprawdę. Trzymam kciuki a Ty mi obiecaj że nie będziesz sie smuciła!

Ja się zastosowałam do zalecień Pok;-) Przytulanki od chwili gdy pojawił się płodny śluz codziennie do 2 dnia po owulce. Czyli jakies 5 dni codziennie męczyłam moje szczęście:-) Później nogi do góry na ok 20 min i się udało. Oczywiście po tulaskach grzecznie spać zero pluskania sie itd. Wcześniej przytulanki były co 2-gi dzień ale widać to było za mało.

Dagne...gdzie sie podziewasz baboooo ! Ja tu wysiedzieć nie mogę;-)

Ostatnia edycja:
Truskawcia ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje?! moze rzeczywiscie wszystko mi sie rozregulowalo :-( a co do testow to zrobilam 3 rozne wiec na pewno nie mogly byc wszystkie wadliwe. teraz tylko Atom mi namieszala w glowie tym swoim wczorajszym testem i na dodatek zniknela :wściekła/y:

Atom gdzie jestes???!!! pisz tu szybko co i jak![/QUOTE]

jestem ale padnięta bo miałam cięzki dzień w pracy i właśnie wróciłam do domu na wagary !!! Kurcze Kasia zatestuj !!! Nie ma na co czekać. Może wtedy jak robiłaś sikacza było za wcześnie a teraz wyjdą II kreski. Trzymam &&&&&&& i leć po test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D

cześć dziewczyny :-)
coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3 :p potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)

coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3 :p potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)

no jak dla mnie to zachcianki typowo ciążowe może zatestuj bo to że wszystko cię boli tak jak na @ nie musi jej oznaczać!!! Trzymam &&&&&&

dagne o 14 miłaś być!!! halloooo jesteśmy ciekawe:-)

Ostatnia edycja:

no to mieszankę zrobiłaś wybuchową, jak na mnie to za wcześnie jeszcze na testowanie, poczekaj do terminu @ albo dzień przed

IWASEK mi możesz wpisać 14 cykl, dziękuję

reklama
Za wcześnie to przede wszystkim na zachcianki :p
A Dagne chyba padła ze szczęścia w gabinecie i do nas nie przyjdzie.

Do góry