reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cieplo :confused:
duuuuchota na maxa... nie ma czym oddychac normalnie a tu dopiero wiosna :sorry2:
ale wole to niz upal + 40 w cieniu albo ciape za oknem :tak:

laski smarujecie, ja przez to że Arek chory nie mam czasu, byłam z nim na spacerze, zajechałam do Rossmanna, i małe zakupy zrobiłam.

Ja mam jakieś ciężkie dni, chyba @ dostanę bo normalnie mnie nosi i boli wszystko.

A pogoda parna, chyba jakaś burza będzie.

hej..
nie nadazam za wami:no:
piszecie tyle a ja czasu brak ech...
u nas dzis z rana padalo wrecz lalo..ale sie wypogodzilo choc nie jest tak goraco jak wczoraj...
przyszlam ze szkoly to szybki obiad,potem male sprzatanko po dzieciaki i czas ucieka...:tak:
teraz gotuje sobie szparagi zaraz zjem ze sosikiem:tak:

ciacho czemu bie dotarlas na spotkanko??:baffled:

larvunia tak jak mowisz w domu najlepiej..dzieciaki tylko nie chcialy wracac od babci :tak:...no ale mus to mus..i tak zrobilam im dwa dni wolnego od szkoly i przedsz..

Lana gratulacje dla meza fajnie ze dostal prace...:-)

kroma zdrowka dla maluszka...:tak:

marzenka fajne butki...:tak:

ech wkurza mnie ten brak czasu...:angry:

Pozdrawiam wszystkie mamuski !!!:-):-)

Hej ja też miasto zaliczyłam, obiadek zjedzony i czas na relaksik, zmowilam Zuzi rowerek na allegro zobaczymy kiedy dojdzie:)
Lana fajnie że twoj pracę dostal...
zmykam bo normalnie pisać nawet mi się nie chce jakiś leń mnie ogarnął

hej..
nie nadazam za wami:no:
piszecie tyle a ja czasu brak ech...
u nas dzis z rana padalo wrecz lalo..ale sie wypogodzilo choc nie jest tak goraco jak wczoraj...
przyszlam ze szkoly to szybki obiad,potem male sprzatanko po dzieciaki i czas ucieka...:tak:
teraz gotuje sobie szparagi zaraz zjem ze sosikiem:tak:

ciacho czemu bie dotarlas na spotkanko??:baffled:

larvunia tak jak mowisz w domu najlepiej..dzieciaki tylko nie chcialy wracac od babci :tak:...no ale mus to mus..i tak zrobilam im dwa dni wolnego od szkoly i przedsz..

Lana gratulacje dla meza fajnie ze dostal prace...:-)

kroma zdrowka dla maluszka...:tak:

marzenka fajne butki...:tak:

ech wkurza mnie ten brak czasu...:angry:

Pozdrawiam wszystkie mamuski !!!:-):-)

Magda zgadnij gdzie?
heheh w Promensie;p

reklama
Lana a to super !!! bedzie razem z tesciem pracowal hihi :-D:tak:
czy tatko przeszedl do tej nowej firmy??

ide bo pranko czeka robie wszystko na raty :tak:

Do góry