reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho zrób sobie melisę albo poczytaj książkę mi pomaga;-)

a ja nadzwyczaj wyspana, zaraz sniadanko, później spinning i basen jupi:-)

reklama
martucha ty to masz zaciecie ale jak widac efekty to tym bardziej ma sie motywacje:-)
moje strasznie krzycza obie na siebie to musialbym je rozdzielic i pozamykac:-D:-D

Martucha i wsyztsko wyjasnia skad masz taka super figure:) heh pozazdroscic Ci. Wysoka i szczupla.. marzenie;p
choc mi by wystarczyla figura sprzed ciazy;p

U nas dzis juz lepiej. julka cala ale to cala noc pzreespala w swoim lozku i nie przyszla do nas nad ranem. Raczka dzis juz nie boli bynajmniej nie pokazuje tego biega tanczy bawi sie. Jest bardzo pocieszna. Az milo na nia popatrzec:)

ciacho pewnie jakbyś rozdzieliła to by się za sobą zapłakały :) też tak miałam z siostrami:-p

lana dobrze że już rączka nie boli. a jak ten łuk jej się goi?

ja właśnie czekam na psiapsiółę na skype, młodego nie ma i tylko kosiarki za oknem buczą a tak to błoga cisza:happy2:

a ja zaraz nastawie zeby mi sie coffee zrobila, mam dzisiaj jakiegos lenia ale pewnie dlatego ze jeszcze w pizamie:-p:-D
raz mozna:sorry2:
wlasnie jak tam luk brwiowy julki?

witam, młody nie ma gorączki i teraz wymusza, ciągle płacze, chyba gardło mu dokucz, a jak miał gorączkę to ciągle spał.
ciacho- może się zamienimy, ja dam ci te dwa małe bin ladeny, a ty mi swoje :)
martucha- ty już chyba dość zgubiłaś sadełka, teraz to chyba mięśnie robisz, a ja z chęcią bym ci włosy wyrwała za te wcięcie w pasie :)
lana- dopiero teraz wyczytałam, że u was zmiany i mąż ma new pracę, to super, oby lepiej było z kasą i mniej zmartwień wtedy człowiek ma

a mnie czyści, coś zjadłam chyba za dużo babanów :)

kroma uwazaj czego sobie zyczysz bo sie moze spelnic:-D a tak powaznie moj M to nieraz ma takiego nerwa jak nieraz chcialby zeby byla cisza a tu doopa
mnie czysci po orzeszkach ziemny a nie powinnam jesc ze wzgledu na to ze zeby mi sie krusza

Oczko Julki goi sie ok. wczoraj zerwala strupka calego. Nie wierzylam ze ta masc zdziala takie cuda ze tego siniaka i kriwaka zwlacyzla w 2 dni.
opuchlizna tez zeszla w 2 dni. Oczko wyglada przyzwoicie. ale dzis ide kupic cepan i bede jej smarowac co by blizna nie zostala.

Tak wyglada julica teraz;p juz nie jest tak zle;p naweet Pani dr na szczepieniu mocno nie wystarszyla sie jej oczka;p
Zdjęcie0073.jpg Zdjęcie0070.jpg

reklama
Do góry