reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ja dopiero wrocilam z mloda z placu zabaw 2 godziny szalala:-)
madzia mi wypadly inne plany wiec nie moglam byc na spotkaniu
larvunia dla mnie dzisiaj bylo cieplo:sorry2:, ja mam inne odczucie ciepla
gorace jest dla mnie jak jest 35stop a ogolnie lato z temp.20-23stop
uwazam za chlodne a idealna dla mnie temp.to 25-30stop rzecz jasna w cieniu
ja juz tak mam

reklama
ciacho spoko, wszystko mozliwe... tylko ze ja w ciazy jestem i mi goraco i duszno nawet jak leze plackiem w lozku :sorry2:;-) A zawsze zmarzluchem bylam przeciez....
Zawsze u mnie w domu bylo tak, ze moj okna otwieral jak bylo mu goraco a ja sie darlam ze zimno i trzeslam sie... a teraz na odwrot jest hehe moj mowi ze przesadzam... no ale ja nic nie poradze ze tak czuje

widzialam pogode w tv, ma byc u nas chlodniej juz i burza idzie... bbuuuu....

Future zyjesz :confused: Czy tak zajeta pisaniem jestes pracy ....

ja mowie dobrej nocy juz... buzka!

larvunia to ja tez jestem cieplolubna:-) a w ciazy wiadomo inaczej sie odczuwa
ale duzo ludzi patrze na mnie ze zdziwieniem jak mowie ze jest cieplo bo dla nich jest goraco:-D
milego wieczoru ja tez ide bo nie mam sily tu siedziec

Lana a to super !!! bedzie razem z tesciem pracowal hihi :-D:tak:
czy tatko przeszedl do tej nowej firmy??

ide bo pranko czeka robie wszystko na raty :tak:

jeszcze nie. jeszcze czeka. Jakis piec ma ruzyc i dopiero wtedy idzie. ale zmianami sie mijaja. tata ma przyszly tydzien na 2 zmiane a Marek na 1sza;p
i dogadal sie z szefem obecnym. nie bedzie robil problemow.

no i wiemy juz co Aga nosi pod serduszkiem:)

Ostatnia edycja:
jestem!
o 21 zlądowaliśmy do domu.
u gineko wszystko wporzo! rozmawialiśmy po antykoncepcji, polecał mi spiralę hormonalną, ale powiedział, ze zakładanie mnie bedzie bolało, wiec sie nie zgodziłam. zdecydowałam się na plastry, bo już je brałam, wiec wiem jak reaguje moj organizm. no i powiedzial, ze druga ciąża minimum za 1,5 - 2 lata. zeby sie wszystko dobrze zroslo. powiedzial, ze rana piękna, zadnych zrostów, ani ztwardnień, że ksiązkowa blizna. i że za miesiąc albo dwa już nic nie bedzie widac.
no i nasmiałam się z nim jak zwykle.
chcialabym miec takiego kumpla jak on. tylko mlodszego hahah!

hesia śpi, ja tez pwoinnam.
aha pieluchy są rewelacyjne. mam kilka fotek malej w pieluszce. jutro zgram.
love ;*

reklama
to nie mloda to starsza, larvunia ciesz sie ze mlody grzeczny bo ja nieraz mam ochote wyjsc z siebie
tak daja mi obie do wiwatu, jedna drugiej nie ustapi:dry: jakbym liczyla do 10 to by sie pobily w tym czasie

Do góry