reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- mój też by chciał spokój, ale takie życie, my też dawaliśmy w kość naszym rodzicom, ciekawa jestem jak moje będą dokazywać jak podrosną, może w wariatkowie wyląduję.

ja coś miałam napisać, a już wiem, przeczytałam kolejną książkę to już obsesja w 4 dni 500 stron, ale za to na Orbitreku 40 min. wytrzymuję jak czytam.

reklama
ciacho kup sobie cos na siniaka. dla doroslych mja tez dobry srodek. proponowala mi farmaceutka ale pwoiedzialam ze to dla dziecka 16 m-cy to oczywiste ze nie moglaby. fakt ze cene widzialam ponad 30zł tej masci ale moze u was taniej.

o to co mi pokazywala nazywlo sie lioton 1000

ja swojego czasu jak na orbitreku cwiczylam to ze sluchawkami w uszach bo inaczej nie dalo sie jezdzic nudzilo mi sie
lana sam zejdzie tylko ja sie tak mocno nie uderzylam tylko tyle ze we wrazliwym miejscu
mam go wysoko na udzie to i tak nie widac i juz nie boli a wczesniej w nocy nie moglam sie nawet polozyc na tej nodze
uciekam milego przedpoludnia zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i Ja :-) Synek wczoraj wymęczył się na dworze, od godz. 15 był u Moich rodziców bo My jechaliśmy na te bierzmowanie i w ogóle nie chciał siedzieć w domu i Moja mama całe popołudnie z Nim w biegu, na dworze i Ona wymęczona i Wojtek ...
A Nas na bierzmowaniu 2godz. przetrzymali normalnie porażka, nigdy więcej żadnym świadkiem na bierzmowaniu myślałam, że tam zwariuje jakbym była bliska terminu to bym tam urodziła - masakra normalnie. W domu wylądowaliśmy jakoś koło godz.22 normalnie padałam na twarz, ale synek był wymęczony to całą noc spał i dał pospać do 8.30 :-) ;-) więc jakoś żyję ... ;-)
Ale najważniejsze, że już po bierzmowaniu ...

Kroma fajnie, że synkowi lepiej ...
Lana to dobrze, że Julka już dziś całkiem lepiej i że łuk brwiowy się zagoił, i gratulacje dla męża fajnie że pracę dostał ...
Larvunia trzymaj się, zobaczysz zleci i już niedługo Michalinka będzie z Wami :-)

No a resztę witam i miłego dnia życzę, Mnie dzisiaj czeka pranie, sprzątanie nie wiem kiedy Ja to ogarnę .... ;-) :szok:

kroma przecież ty świetną figurkę masz, i to jeszcze po dwójce!
ja w ogóle to chcę też na vibro iść dziś i już na tą większą prędkość ale efektów po tym żadnych nie widzę... może coś źle robię:baffled:

i też mam książkową obsesję teraz, wczoraj po pracy czytałam do 1 w nocy a dziś od rana od 7.30:-p

ok uciekam się szykować na ćwiczenia, miłego dnia;-)

dziewczyny masakra, polozylam sie niby na chwile a zobaczcie dopiero sie obudzilam :szok:
ide kawe sobie zrobic, jestem nieprzytomna... ile spac mozna masakra.. :sorry2:

reklama
ammmmmmmmm napisalam sie i mi wcielo ammm...
melduje ze zyje P ma teraz 2 zmiany wiec z rana zawsze cos do zalatwienia a po poludniu nie ma kiedy zajrzec bo sama z lobuzami jestem...
teraz mlody spi a mloda Marte ogląda....
Jasiek znow caly sloiczek wciagnal ale ma apetyt mowie wam mloda to wziela lyzeczke i wypluwala a temu nie nadazam nalyzeczke nabierac

Do góry