reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam z rana ;-)
Dziewczyny Kochane, mam mały problem i chciałabym się Was poradzić. W czwartek idę na badanie moczu i krwi. I nie wiem czy mam odstawić nospę i magnez (aspargin)? Nie wiem czy leki nie zmienią wyników? A jeśli mam odstawić to kiedy i czy 1 dzień wystarczy na "oczyszczenie" organizmu? Kazałam się spytać mężowi jak był po skierowanie i lekarz wspomniał tylko o odstawieniu Nospy i teraz sama nie wiem. Wy coś odstawiacie przed wynikami?
Będę wdzięczna za odpowiedź;-)

U nas pogoda do kitu, zimno i pada. Ja się naziębiłam mam zapchany nos i gardło mnie pobolewa. I to zawsze jak mam iść zrobić wyniki się przeziębiam:-( Mam nadzieję, że mi przejdzie do czwartku i nic nie wyjdzie w wynikach...

no nie wierze, czyzbym sie załapała jako druga :) Dzień dobry :-)
Pflaume- mysle ze nie musisz odstawic leków chyba ze jakos specjalnie cie lekarz o tym informował ale nie sadze zeby zafalszowaly one jakos wynik. Tez biore nopse i magnez i ich nie odstawim przed badaniami

U nas dzis tez pochmurno ale jakis dobry humorek dzis :) Choc rano waga pokazala znowu wieksze cyferki :/

Anulek dobrze, że się odezwałaś. Przykro mi, że zostałaś sama znowu. Ale już za kilka miesięcy będziesz mieć maleństwo:-)
Ja jutro sobie odpuszczę szkołę rodzenia. Kiepsko się czuję i nie chcę nikogo zarazić więc jak coś, to potem podpytam Cię o czym było (pokseruję notatki, zgapię zadanie:-p).
Dominic nie wiem czy dotrę dzisiaj do szkoły, bo mam wizytę i nie bardzo chyba zdążę, także będziemy musiały ściągnąć od kogoś na następnych zajęciach:)))

Plaufme ja biorę i nospę i magnez i nigdy nie odstawiam do wyników, ostatnio w szpitalu robili mi wyniki nawet na antybiotyku i krew wychodzi bez zmian ewentualnie coś wyjdzie w moczu, ale to lekarz wiedział, że przez antybiotyk, także z mojego doświadczenia wynika, że nospa ani magnez nie wpływają na wyniki moczu ani krwi:)

Witajcie kochane, jak widze jestem trzecia :-)
Wpadłam sie tylko przywitać i zaraz lecę na wizytę, trzymajcie kciuki za moja szyjkę :-)
Pflaume te leki sa rozkurczowe i nie zmieniaja wyników badań, możesz je nawet zażyć przed pobraniem. Ja tez to biorę i nawet pytałam lekarza i w laboratorium, więc odpowiedź moja jest "pewniakiem":-) A jesli bierzesz magnez raz dziennie, to najlepiej jest go brac wieczorem jak i witaminy, tak mi powiedziano.

WITAM ŚNIADANIOWO DZIEWCZYNKI:tak:
Właśnie wróciłam z laboratorium -pobrali krewkę i dziś się okaże jak tam ta moja anemia.
Pogoda nad morzem-bryyyyy:no:

Zapchany nos mówi dzień dobry:-)
Pflaume nospa nie wpływa na wyniki krwi a magnez tylko gdyby badają Ci poziom magnezu we krwi a sądzę, że to będzie raczej zwykła morfologia więc nie musisz nic odstawiać.
LANA trzymam kciuki za dobre wyniki.

reklama
Do góry