reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czarodziejka,dzięki:***.Czasem odespię- z nią po południu.Ale wczoraj nie chciała najpierw zasnąć,a potem zaczęła juz tak marudzić i treć oczka,że postanowiłam juz j wykąpać i położyć- ok.19.No i zemściło sie,bo wstała przed 3.00...:no::baffled:.A ona jak nie chce spać,to nie i koniec- bedzie siadać,ryczeć,aż jej pozwolę,dam zabawki i wtedy spokój....
A takie piłeczki pamietam:tak:- musze poszukać,fajny pomysł:tak:.Ja wczoraj poszłam do "świata zabawek"- to taki duży sklep u nas,zeby cos na dzień dziecka może juz kupic i mojej i Kalince,Zuzi...niestet,za bardzo się nie rozejrzałam,bo Amelce sie nie spodobało i trzeba było sie szybko ewakuować...hm...dziecko,które nie lubi sklepu z zabawkami?!!Hehe,fajnie by było:-D

reklama
happybeti nie ciesz się ;-),napewno jej tak nie zostanie.Jak tylko zacznie mówić to będzie- "mamo kup mi to","mamo a to było w reklamie","mamo a Zosia też ma taką lalę" itp,itd. :-D

LOLISZA, ONESMILE kochane! gratki dla Was i dla Waszych dzieciaczków!
MAGA76 dla Ciebie i Zuzki też choć już pewnie o nas zapomniałaś, ale ja przypomnę się ;-)
pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie od rana. HAPPYBETTI współczuję, normalnie pierwsza część nocy była, gdy pisałaś.

no,najprawdopodobniej,niestety,nie:-D.A,co tam,na razie to ja mam przyjemnosc w tym sklepie:-D- jakie teraz niektóre fajne zabawki są;-).

Czasem to chciałabym mieć kasy jak lodu! :-D Bo zabawki są naprawdę super i ubranka i te wszelkie ułatwiacze typu skoczki,huśtawki,chodziki,pchacze....no świetne to wszystko.
Dobra spadam na śniadanko,zanim mój Krzynio wstanie z drzemki,paa

Czarodziejka,może to i lepiej dla naszych dzieci,że nie mamy kasy jak lodu,bo bysmy je,biedne,zasypały tymi prezentami,a tak to wszystko przemyślane i z sercem wybrane:-)

Dzień dobry :-)

U mojej córuni chyba się zaczął skok, od wczoraj jest.... absorbująca, siedzi i jęczy, nie za bardzo się chce bawić tylko na rączki albo za rączki i stać. Zastanawiam się nad tym skoczkiem o którym piszecie na innym wątku. Nocka znośna, jednak przed północą obudziła się, zaczęła stękać, kwękać, zanim mąż wydobył ją z łóżeczka to już była histeria - o co chodzi??? U męża na rękach nadal ryk, więc wzięłam ją do siebie, jeszcze chwilę popłakała i spokój. Myślę sobie, może głodna, w ciągu dnia niewiele zjadła ale gdyby była głodna to by się nie uspokoiła i nie zasnęła z powrotem, więc ją do łóżeczka i spała do 6:00. Teraz drzemkę sobie ucina, bo się zwyła na podłodze, nie chcąc się bawić tylko na ręce a ja muszę tyrać i jak tu pogodzić jedno z drugim???? Ręce mi opadają a to dopiero początek...

Lolisza, Onesmile mega gratki suwaczkowe dla Was i Waszych pociech.
Happy oczywiście współczuję tak wczesnej pobudki, postaraj się zdrzemnąć przez dzień z córcią, a sklep z zabawkami to jeszcze polubi :-) moja też piłeczką się bawi, niedawno zakupiłam ale taką materiałową z dzwoneczkiem w środku. Jednak najlepsza zabawa jest cały czas butelkami i łyżką drewnianą "małą paciochą" :-)
Makuc super że sobie pospałaś :-) a co do twórczości mam na BB to ostatnio jak widać malutko coś piszą.
CzarodziejkaM fajne są takie spotkania mam i dzieciaczków w podobnym wieku, dzieci uczą się siebie, poza tym poznają się, zwłaszcza takie małe lubią inne dzieci. Moja jak widzi inne dziecko to rwie się do niego, śmieje się w głos jak się razem z bratanicą moją bawi.

Ostatnia edycja:
Bry :)

Onesmile, Loliszka gratki dla maluszków :)

Doris pytasz co u mnie. a cały czas to samo. He,he. Spacery , karmienia ...
Zazdroszczę Ci koligramów :) Ja caly czas 58 :(. Tabletki anty chyba troszkę się do tego przyczyniają, bo jakaś taka spuchnięta jestem. A i super, że z neta możesz w pracy używać do prywaty. U mnie niestety ni dy rydy.

Paweł ma teraz jazdę na piski i oprócz tego jak ma nerwa to płacze nyny nyny ny... i zębole tak śmiesznie przy tym wystawia.

Co do zabawek to faktycznie można świra dostać. Byłam ostatnio u koleżanki i ona ma z ikea taką foczkę i Paweł jak się do niej dopadł to aż mi głupio było, że prawie ją pożarł a nie mogę odkupic, bo ikei nie mam w pobliżu a szkoda.

Happybeti współczuję Ci tak wczesnych pobudek. Buźka

Kania 78 tulam. A skoczek naprawdę daje chwile wytchnienia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kania,no to faktycznie nie za wesoło masz...:-(- skok albo zeby górne- licho wie,o co tym naszym dzieciaczkom kaman...
aaa,dzięki Nat,oczywiście,to sobie po namyśle przypomniałam,że faktycznie kojarzę :zawstydzona/y:
Gratki dla Zuzi Maga
mogłabys czasem może się odezwać,co u Was,czy Zuzia nadal taka tylko "mamusiowa"?

Do góry