reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Tak, tak. Wczoraj zgrałam zdjęcia, ale byłam tak padnięta, że na swój temat nie miałam sił odpisać.

Ze z&#322;otem. 4,50.jpg

gwiazdki i klucz wiolonczelinowy 10.jpg Z tych chętnie kupię klucz wiolinowy i gwiazdki.

Te kolczyki na razie proszę mi odłożyć. Kupię je na 100 %. ;)

reklama
Jak znajde takie serwetki to sie da :-) Przypadkiem te znalazlam jak szukalam z herbata i sie oprzec nie mogłam :-) Bo malowac tak ladnie to ja chyba nie umiem :-( Ale moge sprobowac ...

Takie paski w takich kolorach modne w tym sezonie. To kolczyki, he he. W pierwszej chwili właśnie myślałm, ze serwetki:sorry2:, ale zaraz zobaczyłam te metalowe druciki (zapomniałam jak to sie nazywa). Jak będziesz jeszcze podobne robiła to ja się pisze.

:-pPrzyszly nowe bazy!!! Teraz juz wieksze i po 6 zl jak Wam za tanio beda.:-p:-p
Buzc bransoletka juz jest postaram sie do poniedzialku ja zrobic. Bransoletki drozsze...Jeszcze nie wiem po ile...ale nie wiecej niz 10 zl a pewniej ok. 7,8 zł....
Ivona przyszly mi serwetki z herbatami bede tworzyc :-)
A jakie kolorki Tobie by pasowaly??? ach jak mi niewiele do szczescia potrzeba!!! Ach mam juz pomysla na wiosenny komlpecik dla siebie :-)
A w ogole laseczki moge zrobic tez wisiorki, bransoletki, breloczki do kluczy, podkladki pod herbatke....
Po wyplacie pokaze ;-) Jak bazy zakupie...
Bodzianka nie mam jakos sprecyzowanej barwy-cos fajnego i spokojnego bo to bedzie puszka nazieloną herbatke

a podkładki tez chetnei zobacze bo tez bym wziela

Buzc bransoletka gotowa. Jezeli chcesz komplecik adres na priv :-) Cały komplecik 15 zł może byc??? Maz mi kazal za 30 zl sprzedac!!!Wariat!!! Ech faceci ;-)
dsc04820o.jpg

By bodzinka at 2011-05-23

dsc04819y.jpg

By bodzinka at 2011-05-23

reklama
Bodzianka fajna ta puszka, jak zrobisz jeszcze jedną bardziej green to tez wezme. Ta juz zarezerwowana!!!
A tak wogole to przeslij mi na priv swoj adres i nr konta.
A wlaśnie po ile te puszki??

Do góry