reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
puk puk a co dzisiaj tak cichutko.
Ael tłuszczyk jest i to nie mało ale skrzętnie do zdjęcia go ukryłam :)

witam nową staraczkę :-)

Hejo:)))
Ewika super brzunio:D

Madziu szukaj koniecznie innej pracy bo szkoda zdrówka.

Dagne cieszę się że wyniki masz ok . U mnie też minusy;-)

Witam nową staraczkę i zyczę powodzenia:-)

Asiołku a jak u CIebie?

Ewika śliczny masz już brzusiu:-) a tam opowiadasz że tłuszcz.....ciążowy jak talala:tak:
magneta weź swojemu walnij mały striptiz jak wróci:-D to mój tajny trik i działa zawsze, nie ważne jak bardzo jest zmęczony hih, i zawsze zadowolony
Magda to trzymam kciuczki za pracę. oby pracodawca uczciwy, bo takich to na palcach jednej ręki można zliczyć:confused:
Dagne super wiadomość:tak:

Lovka Hej witamy:) na chłopczyka podobno trzeba się bzyknąć w dniu owulacji:-) mówią żeby po wszystkich leżeć pupą do góry:-D ale jak ja tak próbowałam to mój się ze mnie śmiał:-p

Każda z nas nie może się doczekać II kreseczek

Gocha co tam? jak tam? @ dalej nie ma?

Hej kochane :*
Witam nową staraczke Lovke :-)
Ewika śliczny brzusio :-)
u mnie dziś dzień mija szybciutko i w bardzo miłej atmosferze :) po pracy pojechałam odwiedzić rodziców i babcie :) załapałam się na obiad więc nie muszę dziś gotować :-) mój przyjechał po mnie i też załapał się na posiłek własnie wróciłam do domku przytuliłam się mocno do kociaka i wywaliłam go na balkon aby złapała świerzego powietrza :-p taką mam chęć dziś na przytulanko,że wieczorem po kąpieli chyba rzucę się na mojego :-) :zawstydzona/y:

Witajcie laseczki ja tez juz po pracy ale dzis miałam dzien spiacy zreszta mam juz tak z 3 dni spie na stojaco,juz powoli staje sie to meczace.Musze sie spytac na wizycie mojej gin czy idzie cos z tym zmeczeniem zrobic...

Vanilia no dalej nie mam. i Czekam na nią z utęsknieniem ;p;;p No albo niech się nie pojawia przez najbliższe 9 miesięcy !! :)
A ja właśnie będe robić pizze dla mojego kochanego bo sobie zamarzył :)

hehe Pyscku i to jest pozytywne nastawienie:-D
Ja swoje futro zabrałam na działke i wyczesałam...obok leżał drugi kot. Kocham tego futrzaka ale kudełkami mógły obdarować ze trzy inne koty;-)

Gocha a test robiłaś? (pewnie pisałaś ale mi umknęło)
Co do zachcianek to chyba się udzielają naszym panom :-)

Fiona z tym się nic nie da zrobić. Tak reaguje nasz organizm na dzidziusia. Jak chce Ci sie spać to do łóżka i już:tak: Takie masz teraz prawo:-)
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-7.aspx

Ostatnia edycja:
Hejo:)))
Asiołku a jak u CIebie?

U mnie pracowicie-comiesięczny czas rozliczenia z US ;-) Na fasolkę się nie nastawiam w tym miesiącu, bo mimo, iż był pęcherzyk dominujący i wg pani dr miał pęknąć to testy owu tego nie pokazały więc pewnie prolaktynka tym razem zrobiła swoje i zablokowała pęknięcie. Także jestem spokojna, już bez nadziei zbędnej, nie nakręcam się i cieszę się piękną pogodą :tak:
A jak Ty się czujesz Iwasku?

reklama
Dobry wieczór !! Fiona co do tego zmęczenia to ja mam to samo! O godzinie 12 w pracy miałam taki kryzys, że myślałam, że zasnę! Po pracy zjadłam tylko loda w mcdonaldzie i do domu, wróciłam o 16.30 i położyłam się spać więc dopiero teraz się budzę głodna jak wilk i wcinam warzywa na patelnie! A za 3 godziny pewnie pójdę dalej spać :szok:

Do góry