Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale podono to mija w drugim trymestrze. Mimo że tracę na wadze strasznie puchnę. Organizm zatrzymuje wodę więc muszę odwiedzić sklep i cos kupic bo nie będę miała za bardzo co na kuperek założyć ;-)
Asiołku u mnie wszystko ok. Przyzwyczajam się do zmian i staram się nie stresować wizytą. Zaczynam przypominać nastolatkęale podono to mija w drugim trymestrze. Mimo że tracę na wadze strasznie puchnę. Organizm zatrzymuje wodę więc muszę odwiedzić sklep i cos kupic bo nie będę miała za bardzo co na kuperek założyć ;-)
Ta Twoja prolaktyna... jakie Ty masdz wyniki?
Bo sięgnęłam po swoje i mam:
PRL 36,65 ng/ml normy 3-25
PRL (60 min) 518,15 ng/ml
Z tego co wiem to wynik po podpiciu powinien byc max 5 razy większy od podstawowego więc ja mam duzo za dużo ale mój gin powiedział ze tak bywa u takich typów jak ja i juz.
W każdym razie powiedziała, że jak bardzo chcę to mi zrobią ale nie namawia, nie naciąga. Ale jak ona usłyszała jaki ja tryb życia prowadzę i jaka wiecznie zestresowana i spięta chodzę to ją ta prolaktyna wcale nie zdziwiła. Dała bromergon znów i kazała sprawdzić za 3 miesiące ale pod warunkiem, że będę prowadziła spokojniejszy tryb życia, będę więcej spała i wyluzuję ;-) No i tak jak już wcześniej pisałam-kazała koniecznie wyjechać na minimum dwa tygodnie i zacząć uprawiać dodatkowy, męczący sport minimum 3 razy w tygodniu (tak więc od czerwca zaczynam biegać dodatkowo)