Becioo, super wycieczkamy jedziemy za miesiąc, ale szczerze to trochę się obawiam, czy ogarnę malucha i 8-latka i nie padnę hehehe
)
mu już używamy 3 ale Zuzia jest taka drobniutka,że rzepy stykają się ze sobą;-)
Taka moich dzieciaczków uroda,Krzysia i Jasia pieluchowanie zakończyłam w 2 latka,na pampers rozmiar 4+.
Staram się przyzwyczajać Zu do spacerowej wersji,mój wózek ma szelki 6 punktowe i rozkłada się na płasko,ale Zu woli wyżej,jednak ja twardo dalej ją kładę,uważam że jest za mała by siadać nawet z podparciem
Wstałam dziś sobie o 3,wszyscy śpią,przez sen już listę robię co spakować nad morze by się zabrać.Dobrze że mamy kombi,bo przy mojej trójce i tak nie wiem jak nas zabrać...
Zuzka śpi w samym body,lekko nóżki okryte.Wczoraj cały dzień latała tylko w pampersie,do snu okrywam tetrową pielusią lub kocykiem.
Polis-śliczna córa,śliczna czuprynka:-)
margoz-temat niań już masz,ehh,życzę Ci jak najlepszej.
Współczuje wracającym do pracy i dylematom z kim dzidzia zostanie :-(Na pocieszenie dodam,że temat prywatnych żłobków znam od podszewki i nie jest źle,trzeba tylko pytać,pytać pytać i kontrolować.Naprawdę rzadko opieka jest słaba,z nianią może być gorzej,jej nikt nie sprawdzi,nie obserwuje.
Wstępnie na wychowawczy przechodzę od połowy września,piszę 2 lata,zobaczymy jak to będzie.
Gratuluję postępów,Zuzka skupia się teraz na łapaniu wszystkiego co ma w zasięgu rączek i próbowaniu czy jadalne

Susełku- współczuję kulminacji skoku,marudery potrafią

Gosia,Ligotka- laktator żeby dobrze zassał musi być całkowicie suchy.Ściągam rzadko laktatorem,bardziej jak Zu przeskakuje karmienie i dla ulgi w piersiach,ręcznie też szybko działam
Ostatnia edycja: