a my nadal jesteśmy na pampersach 2

Ola drobna jest ale jak już się skończą 2 które mam w domu ( ok. 1/2 paczki) to zaczniemy z 3 bo już będą dobre
Od jakichś 2-3 tygodni Ola przybrała na wadze zaledwie 200 gram więc nie wiem co się dzieje - waży 5,700 a urodziła się 2,950 (wychodząc ze szpitala miała 2,730)
Chciałam ją dokarmiać z butelki mlekiem sztucznym ale zapomniała jak się ciąga smoczka i nie ma szans na dokarmienie.
Co do spania w dzień, to od poniedziałku śpi mi pięknie w dzień, w nocy już od dłuższego czasu budzi się 2 razy (ok.1-2 a potem 4-5) W łóżku leżymy do 8 a budzi się zazwyczaj po 7
W dzień drzemka ok. 9 tak z 40 minut, potem jedzenie, zabawa i ok 12-1 zasypia i śpi praktycznie do 5 po południu, tylko jak zamarudzi w trakcie spania to podstawiam cycka i śpi dalej.
Jest całkiem nieźle.
W poniedziałek kładziemy się do szpitala na podłączenie Holtera i kontrol serduszka. Mam nadzieję że będzie dobrze.
W nocy jak tak gorąco w domu jest (26-27stopni) to Ola śpi w bodziakach z długim rękawkiem i przykrywam ją kocykiem, ale zaczęła mi się strasznie rozkopywać nóżkami więc muszę co jakiś czas wstawać żeby sprawdzić czy nie muszę jej przykryć.
Idę poukładać ubrania w szafie, bo mała teraz śpi. Potem pójdziemy na wieczorny spacerek.