reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Fajnie że mieliście udany wypad 1 czerwca,ja to z samego rana pojechałam Krystka zawieźć babci ,a potem sama pojechałam na badania do laboratorium, najpierw musiałam poczekać na mój numerek a potem po wypiciu mega smacznej glukozy ble ble, musiałam 2 godziny siedzieć na d.. i nigdzie nie łazić, ale jakoś dałam radę. Potem z powrotem do teściowej a o 16 z wynikami byłam u swojego gina. Dzidzia się już przekręciła główką do dołu ale jak to gin powiedział jeszcze wiele razy może zmieniać położenie bo ma jeszcze dużo miejsca, niestety przypałętała mi się infekcja dróg moczowych i teraz łykam tabletki na to oby mi pomogły.
Przystojniak z twojego synka:tak::happy:
Justyna2729: Miło było cie poznać:tak:

reklama
karlita, aluśka dziękuję za superaśny spacer i miłe towarzystwo:tak::tak::tak:, bedziemy częściej przyjeżdzać:tak::tak::tak:
my dojechaliśy o dziwo bez płaczu i awantur, choć mały był już tak zmęczony że tylko się przytulił do poduchy i zasnął:tak::tak:

dziewczyny i jak po basenie???? czekam na relację bo jestem ciekawa, czy w takiej wodzie Kola by sobie sam radził:tak::tak:

atali nie martw się szybko załapiesz z tym forum:tak::tak::tak: tylko uważaj bo to naprawdę wciąga:tak::tak:;-);-)

madziara nie przejmuj się wkońcu umawiałyśmy sie tak wstępnie i nic nie było powiedziane że napewno, następnym razem dogadamy się lepiej:tak::tak::tak:

a ja chyba sobie kawusie zrobię to i w ciszy i spokoju ją wypiję:-D:-D:-D

hello hello laseczki :-)

my juz po spacerze :-) Gabi siedzi w basenie Norb w końcu usnął :-)

Mandziula, Aluska dzięki za rewelacyjny spacerek :-) zapraszam częściej hehehehe

Aluśka czy ktoś Ci pomógł wsiąść z wózkiem do autobusu ?? często jak jeździłam autobusem i wsiadała jakaś kobieta z wozkiem to wszyscy szukali czegoś za oknem ....

sunday ostatnio czytałam że Angelina wazy niecałe 45kg a ma 170cm wzrostu ....

Mariolca
mi czasem brakuje kopniaczków ;-)

Emilka super że w końcu udało się dojechać na basen :-)

Ja dotarłam już :tak:

Ale było superaśnie. Moje dziewczyny pierwszy raz były, ale zachwycone :-), i na bank będę chodzić częściej :tak:

atali mi też się nie chce chodzić w taki upał, ale lepiej na dworze, niż w domu siedzieć z wrzeszczącymi dzieciakami :-D

mandziula Kola sobie na pewno poradzi, jak moja Justysia dawała radę :cool2:

aluśka, karlita, mandziula super, że spacerek udany :tak:

Mariolciaa ja na skansen się piszę na pewno :-)

Motylla oby infekcja szybko sobie poszła :tak:

Idę do Natalki bo coś marudzi na łóżku. Justysia śpi po baseniku :tak:, zasnęła jeszcze w drodze powrotnej.

Nawet dojść do drugiego pokoju nie zdążyłam, a już zasnęła :-D

Zapomniałam podziękować

Madzienka, Justyna, Madziara, maltanka bardzo dziękuję :tak:, super wypad na basen :-)

A ja teraz zajadam się swoim ciastem (mniam mniam) i popijam kawkę. Zamiast się pakować :sorry:

Ostatnia edycja:
maltanka, a ty nie pisałas przypadkiem na innym forum, jakoś znajomo brzmisz ;)

nie nie pisałam:no:

a co z tym skansenem? czy o coś mi się przewidziało ?

to taka luźna propozycja do zrealizowania;-)

aluśka, karlita, mandzula fajnie, że spacerek się udał

my już po basenie i frytkach, było super:tak: musimy częściej robić takie wypady:tak: emilka, justyna madzienka, madziara dziękuję za towarzystwo :-)

zajechaliśmy sobie jeszcze do biedronki w drodze powrotnej, ale jakoś pusto było, wszystko wykupione:confused2: Hubert się wścieka na łóżki i spania to już chyba nie będzie:rofl2:

hejka dotarłam:cool: ale nogi to mnie bolą bo od głównego szłam z Ami na piechotę bo tak powoli loda jadła:rofl2: ale zanim zjadła to zdążyłyśmy posiedzieć na przystanku i z tym lodem jeszcze dojść do cerefura:-D

Mandziula, Karlita
dziękuje kobitki za ten superaśny spacerek:-) już sie piszę na następny:rofl2:
Emilka fajnie że jesteś zadowolona z wypadu na basen:tak::tak:

Przepraszam Was wszystkie ze mnie tak wczoraj poniosło:zawstydzona/y:

no to na razie zmykam idę smażyć placki ziemniaczane:cool:mniam mniam

Karlita pomógł mi pan jak jechałam w Waszą strone a tak to teraz sama musiałam dać radę :crazy:

Ostatnia edycja:
fajnie ze spacerek w saskim i wypad na basenik udany
atali witaj

a ja topie tłuszcz bo rano wyjelam z zamrazarki pokroilam i skwierczy przyzjemnie ale gorac w kuchni ze ho ho ho
a propo truskawek to juz sie powoli zaczynaja, mopze jak Emila zrobie w next tyg ziasto z truskawkami
i czeresnie juz sie zaczeły ale wiecej nanihc szpaków chyba i wcale sie nie plosza jak sie pojdzie pod drzewo

Hej

My również dotarliśmy do domu:tak:nogi włażą mi w du.. bo zrobiłam sobie spacer na Racławickie, bo z tamtąd mam autobus pod sam dom. Ale i tak do 10 nie zmieściłam się bo ludzi pod same drzwi:wściekła/y: więc musiałam chwilę poczekać na 57:tak:

Madzienka, Madziarka, Maltanka, Emilka dziękuję za mile spędzony czas:-)

Anaconda i jak udało się mężowi zamienić tego agenta na inny termin?

Fogia ale masz powera:szok:zazdroszczę:tak:

Motylla mi również było miło:-) Jak piłam glukozę to wzięłam sobie gazety do czytania:-D:-Dto czas szybko zleciał. Mam nadzieję że tabletki raz dwa poradzą sobie z zakażeniem dróg moczowych:tak:Wiesz ja kiedyś piłam sok z żurawiny i mi to pomogło:tak:

Karlita, Aluśka, Mandziula super że spacerek po Saskim był udany:-)

Emilka a ja zamiast się pakować to siedzę ba BB:zawstydzona/y:. Życzę Wam udanego wypadu na działkę i żebyś wypoczęta wróciła w niedzielę:tak:

Nastawiłam ręczniki na gotowanie tylko szkoda że nie będą schły na balkonie tylko w domu:sorry:no nic trudno się mówi jak zapomniało się nastawić pralki rano:zawstydzona/y:

Wiece jak już Michał śmiga na czterech normalnie szok, teraz to idzie i psoci a to do kompa sunie i go wyłącza, a to papiery męża już przewraca, a teraz ciąga żelazko za sznur:rolleyes2:

a zapomniałam wam powiedzieć, że dzięki tym naszym spotkaniom nie boję się już jeździć samochodem:-):-):-);-)

aluśka mój też tak loda je:-D

a w ogóle to woła loda, a potem oddaje, madziara do twojej Neli się przydał, frytki nie, loda nie:-D

na obiad robię sałatkę lazurową jeszcze;-) aż zgłodniałam

reklama
Justynka teraz to musisz uważać na Michasia. Ale może będziemy mieć spokój na placu zabaw jak będą razem z Justysią ganiać się na czworaka :-D, a może nie długo Martynka do nich dołączy :tak:.
Również życzę udanego weekendu ;-)

maltanka moja też krzyczy często że loda chce, a później mi oddaje :sorry:

Do góry