reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem jestem:-D zupę gotuję

Dzień dobry
U nas dzisiaj niebo tez zachmurzone, chyba troszkę pogoda daje nam odpocząć od słoneczka...
a miałysmy dzisiaj w planach wypad na działeczkę...no nic trudno...

Kankiya zdroweczka dla Bianeczki i gratulacje nocnika my dalej z pampem:zawstydzona/y:

reklama
hahha:)

nio ale najwazniejsze ze cieplutko i nadal mozna w krotkim rekawku chodzic:) a tej dzialki to wam zazdroszcze oj tak:) my mielismy dzis na rowery jechac ale chyba sobie odpuszcze gdzy nie chce zeby nas deszcz spotkal:(

Hej dziewczynki. My dziś zrobiłyśmy sobie wagary od szkoły:-). Dziewczyny zadowolone bo w końcu się wyspały. Ostatnio niestety normą było wstawanie przed szóstą a kładzenie się spać po 23 co dla moich dzieci jest masakrą bo one góra o 21 już śpią.
Zresztą obie są zakatarzone bo wg niektórych mam w szkole katar to nie choroba:wściekła/y:

Kankiya zdrówka dla Bianki no i przede wszystkim gratki za odpieluchowanie.

Madzienko nie przejmuj się Julci w końcu też znudzi się pieluszka;-)

U nas dzisiaj pochmurno ale bardzo cieplutko. Ja się cieszę że w końcu słońce daje od siebie odpocząć bo ostatnio trochę daje mi się we znaki. Głównie przez to że w czarnych ubraniach jest strasznie gorąco.

A i musimy niestety oddać naszego kota bo zrobił się straszny łobuz i gryzie mi dziewczyny. Ja rozumiem jak mu dokuczają to się broni ale ostatnio zaczął je gryźć w nocy jak śpią. Martynie ostatnio tak przejechał policzek że ma szramę spod oka pod nos.
Trochę mi go szkoda bo taki fajny wesolutki z niego kotek. No ale bezpieczeństwo dzieci jest dla mnie ważniejsze. Na szczęście ciocia zgodziła się nim zaopiekować i na pewno będzie mu u niej dobrze.

Witajcie dziewczyny;
my rozpoczęliśmy sezon kąpielowy i skwarkowy i już mam pierwsze oparzenie :-(

U nas tez się chmurki dziś pokazały i powiem szczerze, że nie obraziłabym się o deszczyk.

Zdrówka dla choruszków.

Hejka:)
Właśnie skończyłam prasowanie i czuję się jakbym wróciła z sauny przez ten upał:szok:.Byłam dzisiaj z Bianką u lekarza,bo zaniepokoił mnie jej kaszel a lekarka dodała jej tylko syrop Pulneo ze względu na to,że 1,5tyg temu brałyśmy antybiotyk ,mam nadzieję,że jej pomoże, bo tak się bidula męczy od rana a wieczorem po butli z kaszą zwróciła wszystko podczas kaszlu:-(
Dzięki dziewczyny za dobre słowo liczę,że szybko nam minie;-)

Madzieńko nie wiem jakich metod próbujesz z odpieluchowaniem , ja przekupiłam Biankę nagrodami, bo wczesniej nocik "parzył":-D może tez spróbujesz, teraz robi siuśki na raty po kilka kropel aby dostać więcej nagród cwaniara mała,ale się nie daję i nagradzam ją za większe ilości:-)

Kokusiu przykro mi z powodu oddania kotka, ale dzieci najważiejsze, ja co do kotów to mam małe zaufanie zdecydowanie bardziej ufam psom chociaż też nigdy nie wiadomo tak jak z ludżmi:baffled:

Zapominajko mam nadzieję,że to poparzenie nie jest bardzo poważne i szybko się zagoi

Kanuś gdzie jesteś?? nie dołuj się tylko kochana

siedzę i sączę zimne piwko relaksując się ,mam nadzieję,że nie zaszkodzi mi na chore juz gardło:sorry2: a i słucham kushelrocków mam nadzieję,że się nie zdołuję..
miłego wieczorku i nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
U nas dzisiaj troszkę chłodniej i troszkę chmurek, nadzieja na deszczyk jest. Co prawda chciałam z małym nad jeziorko pojechać, ale trudno. Muszę coś wymyślić.

Zaraz brykam na zakupy.

Kokusiu dzięki za ankietę.

Do góry