reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam wtorkowo,
nocka paskudna Bianka kaszlała co trochę i ja też -piwko nie pomogło na gardło:zawstydzona/y:

Kankiya a jakie nagrody wprowadziłaś???

zdróweczko, ja tez przy piwku oglądam Kubę
Madzienko zamówiłam na allegro magnesy na lodówkę z bochaterami z ulubionej bajki Bianki;-)na początku Bianka aż nie dowierzała,że je mam, więc jej pokazałam któregoś ranka jednego i powiedziałam,że jak zrobi siusku na nocnik( co było oczywiste po nocy przy suchym pamku) to dostanie jednego. Biance tak się spodobała kontrola nad lecącą "wodą " z pupki i do tego nagrody,że jakoś poszło. Wczoraj na noc nie chciała pampka i o 5 rano wstała na siuśki- az nie wierzyłam, byłam pewna,że posika całe łóżko.Powodzenia kochana możesz spróbowac też z naklejkami;-)

reklama
Cześć Laseczki!

My już w domu. Trochę odpoczęłam u mamy. Jasiek najbardziej zadowolony bo on rana do nocy na dworze i to na bosaka. Za nic w świecie nie dał sobie załozyc butów. Był stale brudny, w piachu, w truskawkach, w błocie które zrobili z Adą, albo stale mokry bo się nauczył odkręcać wodę na podwórku. Troszkę po tych szaleństwach ma zapchany nos ale cóż :-)
Dobra juz mnie dopadł rozbójnik...napiszę wiecej wieczorem ;-)

Witajcie, u nas dalej praży ale coś prognozy na weekend kiepskie...ma być nawet 15stopni brrrrrrrr mam nadzieje ze nie sprawdza sie:tak:

Kankiya dzięki...u mnie siad bardzo chętnie i dzisiaj bylo siku w nocniku wiec spacer bez pampka i tylko jedna para majteczek zmoczona:-)ale wierze ze z dnia na dzień będzie lepiej

ee Madzieńko to nie jest tak żle, ja myślałam,że Julcia wogóle nie siada na nocnik;-)

u nas duchota ,ale wiatr silny wieje , nie mamy gorączki więc spacerujemy:-) zaraz dopiję kawkę i mykamy znowu do parku ,miłego dnia dziewczyny

Kankiya właśnie zawołała pierwszy raz siku i zrobiła na nocnik a jaka duma jest z siebie...:-)
ale nie chwalmy dnia...zobaczymy jak będzie dalej

gratuluje sukcesow nocnikowych haha:)

och u nas straszna duchota i glowa mnie boli a ja meteopatka jestem wiec zmiany jakies sie szykuja oj szykuja:( byle nie na weekend ja cche miec piekna słoneczną pogode na weekend!!!

Kankiya właśnie zawołała pierwszy raz siku i zrobiła na nocnik a jaka duma jest z siebie...:-)
ale nie chwalmy dnia...zobaczymy jak będzie dalej
gratulki;-)
u nas dalej duchota a moje dziecko nie chce iść na spacer i czekam wyszykowana aż księzniczka się namyśli, chociaż szczerze powiedziawszy nie śpieszno mi na ten skwar:-D

reklama
Do góry