reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuski

Przepraszam ze sie słabo odzywam ale naprawde z czasem nie wyrabiam;/
u nas ok.praca dom,praca,dom i wyjazdy do hurtowni....
alex jest zdrowy tylko jak po trzech dniach siedzenia u mojej mamy wraca to kolejne dwa dni trzeba go troszke teperować :cool2:
dzisiaj dzien pochmurny i mżysty...
i nic mi sie nie chce.....buuuuu:zawstydzona/y:

:-)Witam czwartkowo,
u nas pochmurnie, wietrznie,ale przyjemnie:tak:Byłysmy przed chwilą w sklepie i na krótkim spacerku po kałużach, nie będę przesadzać ze spacerami na wietrze,bo Bianka jest z tych bardzo ruchliwych i zaraz cała zgrzana a dalej kaszlemy więc nie chcę jej doprawić. Za godzinkę biegnę do ginekolożki i wcale mi tam nie śpieszno..:-(
Hey Kochane

W poniedziałek dostałam pracę.
W środę bądź czwartek zamieszkamy w Piasecznie:)
gratulki, ja też cos szukam ,ale marnie mi idzie...

witaj Pyciolku:-) kupe lat:-D

Będe Nianią u słodkiej Jagódki :)

to super...
a co z Oliwką??zostaje z mężem??

Hej mamuski

Przepraszam ze sie słabo odzywam ale naprawde z czasem nie wyrabiam;/
u nas ok.praca dom,praca,dom i wyjazdy do hurtowni....
alex jest zdrowy tylko jak po trzech dniach siedzenia u mojej mamy wraca to kolejne dwa dni trzeba go troszke teperować :cool2:
dzisiaj dzien pochmurny i mżysty...
i nic mi sie nie chce.....buuuuu:zawstydzona/y:

witaj;-)

Marzycielko super wiadomosci,powodzenia:tak:

Pyciolek masakra z tymi babciami,my zawsze po powrocie z pl zaczynamy wychowanie od początku:-p

Madzienka ale to musiala byc ulewa, ale julka pewnie zadowolona a jaka przygotowana nawet kalosze ma:tak:

Zanplo trzymam kciuki za kolezanke i bobaska:-)

A ja dzis w przedszkolu poznalam mame dziewczynek dokladnie o miesiac starszych od moich wiec przegadałysmy cała sesje. Okazalo sie ze nie tylko hania jest taka zazdrosna i bije mlodsza siostre. Dobrze ze teraz juz takie zachowania zdarzaja sie sporadycznie:tak: Lubie chodzic do tego centrum zawsze to jakas odskocznia mimo ze z dziecmi.
Cos mialam jeszcze pisac...acha ciekawe co u Kany:sorry:

A wogole to zazdroszcze Wam pogody...jak spojrzałam na nadchodzacy tydzien to sie odechciewa 17 stopni i opady:crazy::crazy::crazy:

Dobry wieczór :-)

marzycielko-gratuluję!!! A miałam nadzieję na jakiś spacerek w Kielcach... :-(

kankiya-zdrówka dla Bianki

anoli-a mój Olek nigdy jeszcze nie uderzył Maksia, ale muszę go pilnować, bo za mocno się przytula :-) Nie mogę się napatrzeć na tę ich "bratnią" miłość, a Maksiu tak wpatrzony w starszego brata, ze już się boję, co będzie później :-)

Musze się Wam pożalić, że już prawie nie karmię piersią :-( Mały w końcu zaczął szybko przybierać więc zaczęłam mu częściej dawać butlę, bo mi go było żal, jak się męczył przy cycu-denerwował się, że mu tak szybko nie leci i bolał go brzuszek w trakcie jedzenia. Pocieszam się tylko tym, że teraz przy każdym posiłku mam szczęśliwe dziecko. Bardzo go chciałam karmic piersią, bo chyba jest alergikiem, a wiadomo, że mleko matki najlepsze...
Dziewczyny, których dzieci piły Bebilon pepti-po jakim czasie próbowałyście wprowadzać normalne mleczko?

reklama
Vive nasza hania tez na okraglo che tulic całowac i kosiac zuzie. Czasem musze ja prosic zeby przestala np jak karmie dlatego ciezko nam uwierzyc ze od czasu do czasu cos sie z nia dzieje ze podnosi na nia reke.
Vive a nie probowalas sciagac mleka i podawac je z butelki skoro mały denerwuje sie przy piersi?

Do góry