KANKIYA
Fanka BB :)
:-(jejku człowiek chowa dzieciaczka, dba o niego,kocha ponad życie a póżniej coś takiego.. też planuję zaszczepić Biankę jak pójdę do pracy...Cześć dziewczynki
W srodę zmarła 6 letnia dziewczynka na sepse z miejscowości położonej niedaleko nas :-(
Ehh ....
Witam wieczorkiem,
wypad do kina mogę zaliczyć do udanych, nie oglądałam I części KACA VEGAS,ale druga była nawet spoko, końcówka najlepsza

krzyczała,że tatuś ma iść do komputera a mamusia spać.. niestety dziecko kojarzy tatę tylko z komputerem i tym,że jest ciągle w pracy(chociaż nie zawsze tak jest naprawdę) chwilami odechciewało mi się tego wyjścia po takiej akcji ,ale w końcu zebrałam się i wyszłam a póżniej i tak za nią tęskniłam

Vive ja też przy drugim dzieciaczku dałabym sobie więcej luzu jakbym miała możliwość;-) wypoczęta i wesoła mamusia da więcej szczęścia dziecku niż ta zmęczona i nerwowa

Edee co z Twoim kontem na Nk, dali Ci już odpowiedz?daj znać, bo sama jestem ciekawa co tam Ci się narobiło
Mamusiu o której Karolcia chodzi Ci spać, czy wracając o 20 do domu widziałyście się przed jej snem czy przez 2 tygodnie wcale?

Ostatnia edycja: