Rudson
Mamy październikowe 2007
Można można tą cytrynę 

...ja miałam ze sobą ale jak spróbowałam tego specyfiku to stwierdziłam że nie potrzebuje...powiem szczerze "nie taki diabeł straszny"...gorzej tak po ok 1/2 godz....mdli dopiero jak do żołądka doleci...plus mnie ogarnęła meeeeeggggaaaaa senność...myślałam że zasnę na poczekalni
...ja miałam ze sobą ale jak spróbowałam tego specyfiku to stwierdziłam że nie potrzebuje...powiem szczerze "nie taki diabeł straszny"...gorzej tak po ok 1/2 godz....mdli dopiero jak do żołądka doleci...plus mnie ogarnęła meeeeeggggaaaaa senność...myślałam że zasnę na poczekalni
Ewa badanie robi się między 24-26 tydzień...mnie gin kazał w 24 i tak zrobiłam

...ja miałam ze sobą ale jak spróbowałam tego specyfiku to stwierdziłam że nie potrzebuje...powiem szczerze "nie taki diabeł straszny"...gorzej tak po ok 1/2 godz....mdli dopiero jak do żołądka doleci...plus mnie ogarnęła meeeeeggggaaaaa senność...myślałam że zasnę na poczekalniEwa badanie robi się między 24-26 tydzień...mnie gin kazał w 24 i tak zrobiłam

Ostatnia edycja: