reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no to kochanaa nie ładnie tak nie jeść nic z rana, to bardzo niezdrowe. Nawet nie wiesz jak wtedy żołądek ściska (niestety coś o tym wiem).
Kiedy będziesz miała wynik bety?

Truskawka ochota mi wróciła ale mdłości również, dziś o 6:30 do 8 męczyły mnie takie durne mdłości, że nie mogąc mi się odbić miałam te mdłości...coś okropnego.....
Jeszcze młode tak mnie skopało w nocy, że w toalecie wysiurałam beczkowóz...

A faceta zgwałciłam wczoraj, miauczałam mu że mam chcicę a ten się śmieje ze mnie... W końcu wrócił do pokoju ja krzyczę "do wyra!", on do mnie co do wyra a ty dalej na lapie. No to ja z szybkością błyskawicy lapa odstawiłam, rozebrałam się i mówię do mojego "come to me pappi!!!".

reklama
Heheh Rasta mam ten sam sposób na @. Zazwyczaj jak czuje że @ zaraz będzie wystarczy się troszkę poprzytulać i jeśli nie @ to chociaż plamienia dostaje... wtedy wiem co się święci.

Ael wiem właśnie... Kurde a ja ani kwasu foliowego nie łykałam ani nic... do tego ten cykl dość mocno nakrapiany alkoholem był. (nie dużo, ale dość często)

Ja chyba umrę do tej 15... i nie doczekam...

Ostatnia edycja:
czekanie jest najgorsze.......jutro bede stresowac sie podwójnie... ale mam nadzieje ze % oblewania obrony nie bedzie i bede swiętowała podwójnie przy soczkach

wiem... ale teraz będę musiała brać podwójną dawkę przez pierwszy miesiąc. Pozatym czekam na bete bo chyba będę musiała łykać dupka bo mam niski progesteron a w tym cyklu wszystkie leki sobie odpuściłam.

wiem... ale teraz będę musiała brać podwójną dawkę przez pierwszy miesiąc. Pozatym czekam na bete bo chyba będę musiała łykać dupka bo mam niski progesteron a w tym cyklu wszystkie leki sobie odpuściłam.
Idź do gina albo zadzwoń i się spytaj co i jak. Umówisz się na późniejszą wizytę i tyle.

reklama
Która jest obcykana w testach owu??? :-D

Rasta- ja myślę, że teraz co dzień później to test powinien być bardziej wyrazisty :-D cierpliwości :-D czekam z niecierpliwością na fotkę :-D &&&& :-)

Ael- dzidziuś się w mamunie wdał i żywiołowy jest :-D a mdłości nie zazdroszczę :-( trzymam &&&& żeby Cię tak strasznie nie męczyły :-D ha ha ja za swojego się dzisiaj biorę, bom spragniona :-D

Fifka- dasz radę :-D nie stresuj się tak, bo jeszcze zemdlejesz ;-)

Zgredku – dlaczemu? :-D to już my jesteśmy bardziej niecierpliwe niż Ty? :-p bo ja to wcale cierpliwa nie jestem ;-)

Do góry