• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no to kochanaa nie ładnie tak nie jeść nic z rana, to bardzo niezdrowe. Nawet nie wiesz jak wtedy żołądek ściska (niestety coś o tym wiem).
Kiedy będziesz miała wynik bety?

Truskawka ochota mi wróciła ale mdłości również, dziś o 6:30 do 8 męczyły mnie takie durne mdłości, że nie mogąc mi się odbić miałam te mdłości...coś okropnego.....
Jeszcze młode tak mnie skopało w nocy, że w toalecie wysiurałam beczkowóz...

A faceta zgwałciłam wczoraj, miauczałam mu że mam chcicę a ten się śmieje ze mnie... W końcu wrócił do pokoju ja krzyczę "do wyra!", on do mnie co do wyra a ty dalej na lapie. No to ja z szybkością błyskawicy lapa odstawiłam, rozebrałam się i mówię do mojego "come to me pappi!!!".

reklama
Heheh Rasta mam ten sam sposób na @. Zazwyczaj jak czuje że @ zaraz będzie wystarczy się troszkę poprzytulać i jeśli nie @ to chociaż plamienia dostaje... wtedy wiem co się święci.

Ael wiem właśnie... Kurde a ja ani kwasu foliowego nie łykałam ani nic... do tego ten cykl dość mocno nakrapiany alkoholem był. (nie dużo, ale dość często)

Ja chyba umrę do tej 15... i nie doczekam...

Ostatnia edycja:
wiem... ale teraz będę musiała brać podwójną dawkę przez pierwszy miesiąc. Pozatym czekam na bete bo chyba będę musiała łykać dupka bo mam niski progesteron a w tym cyklu wszystkie leki sobie odpuściłam.

reklama
Która jest obcykana w testach owu??? :-D

Rasta- ja myślę, że teraz co dzień później to test powinien być bardziej wyrazisty :-D cierpliwości :-D czekam z niecierpliwością na fotkę :-D &&&& :-)

Ael- dzidziuś się w mamunie wdał i żywiołowy jest :-D a mdłości nie zazdroszczę :-( trzymam &&&& żeby Cię tak strasznie nie męczyły :-D ha ha ja za swojego się dzisiaj biorę, bom spragniona :-D

Fifka- dasz radę :-D nie stresuj się tak, bo jeszcze zemdlejesz ;-)

Zgredku – dlaczemu? :-D to już my jesteśmy bardziej niecierpliwe niż Ty? :-p bo ja to wcale cierpliwa nie jestem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry