reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rasta- eehh trudno ;-) dziękuję za zainteresowanie :-)

Klari- i jak efekty egzaminów? :-D zaliczone wszystko? :-)

Fifka- jej to medal za cierpliwość Ci się należy :-D przeraża mnie to, że mi też przyjdzie tyle czekać, a ja nie jestem tak cierpliwa i silna :-(

Olcia- to widzę, też niezła aparatka jesteś :-D dobre :-)

Dziura- eeeehhh :-( szkoda :-( zawsze jak robi się sobie nadzieje, to ta wredna @ przyłazi :-( wwrrrr :-p

Dalej szukam któreś, która stosowała testy ow :-D

reklama
Ael nie udawaj głupiej tylko wstawiaj :-)

Dowiedziałam się właśnie, że moja siostra cioteczna też chcę się zacząć starać o dzidzie :-). Jest w moim wieku i fajnie by było jak byśmy obie w tym roku zafasolkowały bo nasze mamy też w tym samym wieku zaciążyły i są też z tego samego roku :-)

Truskawcia nie wiem bo wyniki dopiero 27 lipca.

I don't understand you !!:p haha
swoją drogą przypomniało mi się jak oglądałam klip do piosenki Sak Noel Loca people , jak są już na tej imprezie i jak wszyscy machają paluchem :-D myślałam , że umre ze śmiechu

Ooo Big- super :-) powiedz mi kochana, czy z testami owu. jest podobnie jak z testami ciążowymi, że jak druga kreseczka się pojawia to coś tam się dzieje, czy trzeba coś takiego zignorować i czekać na II mocne krechy? :-) pomogły one Tobie? :-) czy raczej nie polecasz? :-)

Klari –w taki razie trzymam &&&& za pozytywne testy :-D i te i te :-D faktycznie fajnie by było, gdybyście pociągnęły rodzinne tradycje :-D

Rasta- jej Ty też po długim czasie czekania :-) na pewno teraz będzie dla Was nagroda :-D

Rastafarianka daj od razu znać jak tam beta. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
AEL ZDJĘCIE PROSZE obiecalas w koncu ja ci ten pas pokazalam na allegro !!!!!! os ty niedobra bo potem niewiem czy bede miec neta teraz jestem w pracy ;-)

a CO DO OBJAWÓW ZAWSZE PRZED MIESIACZKA MIALALAM tak ze zakuł mnie mocno brzuch i zaraz potem leciało... taki sygnal na włożenie podpaski a teraz dzisiaj mnie ogolnie caly czas pobolewa podbrzusze ... ahh jeszcze 12 dni ;-) i bede testować choc moze skusze sie wczesniej ;-)a do tego nadal mnie suty swedza nigdy tak niemialam gdy bralam tabletki jedynie w ostatnim cyklu raz mnie zaswedzialy i koniec a dzisiaj caly dzien :szok:

OOOOLcia kup sobie takie ladne delikatne okularki jest teraz tego tyle ze szok mi zrobili takie cienkie a mam wade prawie -11 i astygmatyzm :-(a nic nie widac na okularkach ;-) zadnej grubosci ;-)

Tez robilam testy owu musza byc dwie rowne lub najlepiej ciemniejsza od kontrolnej !! a co dadza zobaczymy ;-) za 12 dni

reklama
Ja Ci powiem z wlasnego doswiadczenia. Robilam testy owu tak od 10dc i roznie wychodzily, czasem slabe, pozniej mocniejsze, w tym ostatnim cyklu pamietam mialam tak ze ciagle slaby slaby nie bylo takich dwoch wyraznych krech ze druga byla ciemniejsza, w dodatku np po kilku bladziochach ponownie wyszly mocniejsze, takze trzeba te testy traktowac troche z przymruzeniem oka. JA poprostu powiedzmy od 12 dc do 16 bzykalam sie ciagle, nawet kilka razy dziennie. Pozniej pod koniec tego szczesliwego cyklu dla ciekawosci zrobilam test owu i wyszedl znowu pozytyw, nie taki sto procent ale dwie krechy byly i dziewczyny mi sugerowaly ze tak jest jak sie zaciazy, wiec napalonko, a np dwa dni pozniej nic, owu negatyw, do tego plamienia, a test ciazowy i tak pozytywny. Takze stosowac jasne ze stosowac, ale obserwowac tez swoje cialo, sluz, bol owulacyjny itp.

Do góry