reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka jeszcze raz wielkie graty, szybko leć po wynik i nam się pochwal. :-)

No dziewczyny cieszyć się Fifką a nie syczeć na mnie za zdjęcie. Dzisiaj go nie będzie bo pół dnia spędzam nad miską :p

Truskawcia tak pisałam o skarby mamy. On mi sam wyrysowywał, na 28dni trzeba sobie samemu wyznaczać.
Ale jak Ci skacze temp. to niestety nie da sobie rady, u mnie w zaciążonym cyklu nic nie wyznaczył :)

ja w ciązy rzeczywiście jakaś bardziej uparta jestem. Ten koleś nie chciał mi sprzedać biletu bo nie miał wydać, a ja na to że mnie to mało obchodzi i niech idzie rozmienić, (zwłaszcza, że przeszłam 3 stacje metra żeby kupić ten cholerny bilet i nigdzie nie było kiosku) a on na to, że nie nie obchodzi go gdzie mam kupić bilet i że są ludzie w kolejce i żebym sobie poszła. W tej głupiej Belgii powymyślali swoje karty bankomatowe i jak ktoś nie ma to umarł w butach ani benzyny ani biletu się nie kupi. :szok:
Więc troszkę jestem chyba usprawiedliwiona co? :zawstydzona/y:

Fifka no pisz szybciutko jaka beta. :tak:

Fifka GRATULACJE pochwal się jaka wysoka beta :-)
teraz na rastę czekamy, niech też się nauczy, naumie obroni się i leci na betę :-)

Ael chcemy ssssssssssssssssssssssssssss zdjęcie:-)

W końcu was doczytałąm:):)

Fifka wielkie gratulacje kochana:) w końcu się doczekałas...a to zawsze niespodzianka:):)
Rasta trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za obie sprawy:):)

Atan,Kasia,Lovka trzymam kciuki za ten cykl..oby był owocny
Madziarkapiękna dzidzia i życzę skupienia na pisaniu pracy...dla mnie to była mordęga:):)

A ja dzisiaj po porannej jodze i jedenj drożdżówce bo ochoty na jedzenie nie mam i jakos dzis mi tak duszno i słabo..zmęczona jestem...grrr

No powiedziałam: NIE DZISIAJ! Ja chcę żołądek wyrzygać (a kufa nie mogę) to mnie nie męczyć.

Dziś Fifcia jest najważniejsza!!!

Ael biedaku, strasznie długo męczą Cię te mdłości, ten tyreox czy co tam bierzesz na tarczycę musisz brać do końca? przecież Ty się na lewą stronę wywrócisz.
Ja od początku ciąży miałam 2 dni mdłości i to bez przytulania muszli, ale Ty to chyba za nas wszystkie znosisz :-(

soglam staraj się jeść regularnie, nawet troszkę

a ja tak patrzę na dzidzię na moim suwaczku i jakaś blada jest, chyba ba słońce musimy wyjść, albo marchewkę zacznę wcinać :)

reklama
Wklej zdjęcie pomożemy :-) o czym to ja Ci gadałam, ze odrazu miałaś chęć wymiotować hmmmm :-D
Nie ma zdjęcia, nie zrobione, nie wstawię, groźby wymiotne na mnie nie działają i nic mi takiego nie mówiłaś bym miała się porzygać :p

Doniu mdłości skończyły mi się po 12 tygodniu wróciły 1,5 tygodnia temu. Euthyrox brać muszę bo inaczej wzroście mi ten hormon tarczycy a przez ten hormon rośnie prolaktyna.

I masz rację ja zbieram cięgi za was wszystkie...nawet te kopniakowe....ehhh.... Przyszedł mój luby z pracy wycałował wytulił, bo mu wyryczałam się w słuchawkę z powodu tych mdłości. Przyszedł zostawić plecak i poszedł do sklepu kupić mi warzywną mrożonkę i sałatkę. Sałatkę nie całą zjadłam ale się czuję zdecydowanie lepiej i tak myślę czy nie ruszyć dupy do Rossmana by się psychicznie tam porozpieszczać.

Ostatnia edycja:
Do góry