reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

RAsta dobrze to nie gratuluje, ale intensywnie jak tylko moge zaciskam kciuki...:)

FIFKA CZEKAM NA WYNIK BETY!

Lovaka przeleciałm kilka stron i nie moge znaleźć...czemu plamiłas? który to dc? nie ma co sie nastawiać ze to Fasolka, ale ja bym zrobiła test...bo jezelI wyjdzie pozytywnie to powinnas isc do gina, plamienia ustały w kazdej chwili moga wrócić, lepiej byc pod kontorla, a jak wyjdzie negatywny to nie bedziesz musiała sie tak przejmowac tylko sokojnie czekac az @ sie rozkreci...no i na wszelki wypadek powtórzyc test za kilka dni...

BIG u mnie lepiej, ale lezec i wypoczywac musze nadal, Kropka urosła(nie wiem ile) dostałam zdjecie:) ale serduszka ciagle nie widziałam, lekarz powiedział ze nia ma co na druga bete wydawac kasy lepiej poczekac dwa tyg i juz wszystko powinno byc widac, no i chwile było dobrze i dostałam jakis goraczkowych mysli ze Kropka sie nie roziwja dobrze...bez sensu...teraz gadam do niej bez przerwy prawie i wmawiam sobie, ze na pewno rosnie zdrowo!

reklama
Aaaaa dzwoniłam po wyniki!!! Pani co prawda nie podała mi liczby tylko po prostu pogratulowała!!!!! :-D czyli test się nie mylił!! Zaraz lece odebrać wyniki to będę wiedziała który to tydzień!!

Atan- ja tak sobie myślę (choć niedoświadczona jestem) :-p myślę, że za jakieś dwa tyg. już powinno być wszystko jasne :-D

Kasia- trzymam mocno &&&& :-D taki wypadzik musiał czymś zaowocować :-D wytrzymam w trzymaniu te dwa tygodnie :-D ja teraz czekam do 7/8 lipca :-p

Madziarka- trzymam &&&& za Twoją pracę :-)

Donia- Ty piszesz o tej stronie skarbymamy, że samo wylicza co i jak? :-)a to tego nie wiedziałam :-) więc chyba z moim cyklem sobie nie radzi hi hi :-D ja w tym cyklu postanowiłam sprawdzić jak mi pójdzie z testami owu :-D dajesz mi nadzieję, że się uda :-D
Fuidki, fluidki- mogę trochę, prawda? :-D eeehhh szkoda, ale okej rozumiem, że chcesz poczekać do tego 12-ego tyg. co z resztą będzie za chwilkę :-D
Jej Donia drażliwa się zrobiłaś? :-)

Rasta- zdaję sobie sprawę, że to nie długo, ale… właśnie ja cierpliwa nigdy nie byłam ;-) i masz rację, że nie można popadać w paranoję, dlatego staram się do tego podchodzić (w miarę) spokojnie :-)Fakt to być może Nasze ostatnie lato we dwoje (i dobrze :-p ) a mamy na myśli mały wypad w sierpniu w okolice śląska :-D Mam tam rodzinkę, która mieszka (właściwie) w lesie :-D tak, że pobalujemy sobie troszkę :-D A Tobie życzę z całego serduszka, właśnie żeby Wam się udało :-D

Lovka- również trzymam &&&& za fasolkę :-)

Fifka- jeeejjaaa extra :-D więc i ja GRATULUJĘ!!!! :-D cieszę się Twoim szczęściem :-)

reklama
Do góry