reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!JEJA WIESZ JAK JA TOBIE KIBICOWAŁAM!!!!!!!!!!!!
Rasta Po cichutku tez gratuluje! Ja zrobilam chyba w sumie z 6 testów jak nie wiecej....zaciskam kciuki....
Mam nadzieje, że spotkamy sie na mamach lutowych( bo Wy sie chyba jeszcze załapiecie na końcówkę?) wszystkie i bedziemy cieszyc sie jak rosna nasze maleństwa!!!!
Dziekuje kochane za takie wiadomości bo mi od razu sie buzia cieszy, a wiecie, że ja ostatnio sie ciagle zamartiwam, walcze z tym ale ciezko mi idzie!!!!
Mam nadzieje ze wiosna i początek lata co chwile bedzie przynosił radosne wiesci o fasolkach!!!!!

dzeki dziewczyny ale prosze nie gartulujcie mi jeszcze....
Paluszki dzidzia zrobiła Ci taka zmyłe.... spóznione "prima aprilis" a teraz bedzie juz tylko dobrze ;)

reklama
Do góry