reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia organizm w ciązy jest podatny na infekcje czy chodzisz na basen czy nie bo łątwiej załapac je po prostu...mam wiele znajomych, jedne chodziły cała ciąże na basen i nic nie załapały...inne nie chodziły a borykały się z infekcjami przez cała ciąze....ryzyko jest zawsze..........:):)

Magd.a.....to jak na pieska jest juz wyuzdanie...to ja nie powiem juz nic:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Magd.a no sexem na pieska to mnie nie zgorszysz, co więcej nie zgorszysz nawet mojego groszka. To niestety ulubiona pozycja mojego M. niestety, bo moja nie

Soglam ja wiem że tak jest w ciąży. Ale ja i bez ciązy zawsze coś przywlekłam z basenu więc teraz na bank bym coś miała beee

Pytalam lekarza o aktywnosc fizyczna, nie ma problemu, co do infekcji, w ciazy to mega powszechny problem, ja sie tego strasznie balam, mam wykupione nawet antybiotyki jakby co i opukac tfu tfu ani razu n ie mialam z tym problemu w ciazy, gdzie przed ciaza zdarzaly sie naprawde czesto. Wiec jestem chyba szczesciara. W dodatku ten basen jest jakis czysty z certyfikatem czy innymi rzeczami, bo tam organizuja zajecia dla niemowlakow, wiec chyba brudu nie ma. No i regularnie po basenie dbanie o higiene intymnych miejsc. Lactovaginal, moj ulubieniec sprawdza sie jak nic innego. Takze odpukac, nie chwalac omija mnie ten problem.

Nie od poczatku. I trymestr sie balam jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej. Chodze moze od 2 tygodni. Nie jest to typowe plywanie, bardziej moczenie dupeczki, pluskanie, mam problemy z kregoslupem i musze go jakos odciazac. Takze wszystkiego po trochu. Grota solna, bicze wodne, oczywiscie nogi, pupa, ramiona, plecy i koniec, pozniej male plywanko i tyle. Jaccuzi omijam szerokim lukiem.

Hm... Na pieska bardzo lubię... Ale nic nie napiszę, bo Was pogorszę, a po co mi to, jeszcze mnie wyrzucicie :)

A ktoś pytał, czy w ciąży są inne doznania.... Jest booooosko. Zawsze uważałam, że mi bosko, ale teraz to raj normalnie

hihi na pieska wiecie co?? kogo to ma zgorszyc mnie napewno nie:p ja ja uwielbiam:p ale moj za nia nie przepada:p i czasem musze go dlugo namawiac on za to woli na boczku:p albo na jezdzca:p a ja lubie wszystkie kiedy on dominuje hihi bo tak na codzien to ja dominuje to w lozku dostaje fory hiih ja juz nie moge sie doczekac tescikow owu:p i miganek hihi a juz powoli mi sie pojawia sluz plodny bardzo szybko w tym cyklu... 10dc w zeszlym cyklu mialam juz owulke w 12 dc jeste ciekawa jak w tym cyklu bedzie:) ale mam pewnosc ze moja druga faza od owulki do @ trwa 14 dni:)ale teraz hihi mam zwis na plodne:p wczoraj nawet mialam zware z moim o to ze sobie chce odpuscic na chwile ale przy okazji dowiedzialam sie ze moj tez sie spinal i stresowal czy bedzie dzidzia czy nie... wiec chyba tez bardzo chcial... ale teraz musze wyluzowac odprezyc sie od spinania chociaz i tak testy owu mnie spinaja ale tym razem nie zeby pojawila sie fasolka a odwrotnie

reklama
Do góry