reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny :) widzę ze fifka się nie odezwała jak tam wyniki bety? a ja tu zaglądam z myślą, że może jakieś dobre nowiny zobaczę :)

tylko tydzień i u Ciebie coś tam widać a ja mam brzuch jak 3-4 mc buu a cyce jak melony
co to ma być, jakaś burza hormonalna czy co!!! :szok:
Hehe może być :D

Ja się zadowolę po prostu jeżeli ujrzę już moje maleństwo i jego bijące serduszko :D
A właśnie chłop mnie opieprzył, że nie napisałam Wam czegoś naprawdę ważnego :p
W książeczce zdrowia, którą założono mi po porodzie mam wpisaną grupę krwi B Rh+ (tzn nie jestem pewna czy B ale napewno Rh+) a dzisiaj odebrałam wyniki badań z laboratorium i mam napisane, że moja grupa krwie to A Rh - :szok: mój mąż ma Rh + i troszkę się zmartwiłam :/

Hehe może być :D

Ja się zadowolę po prostu jeżeli ujrzę już moje maleństwo i jego bijące serduszko :D
A właśnie chłop mnie opieprzył, że nie napisałam Wam czegoś naprawdę ważnego :p
W książeczce zdrowia, którą założono mi po porodzie mam wpisaną grupę krwi B Rh+ (tzn nie jestem pewna czy B ale napewno Rh+) a dzisiaj odebrałam wyniki badań z laboratorium i mam napisane, że moja grupa krwie to A Rh - :szok: mój mąż ma Rh + i troszkę się zmartwiłam :/

no to A czy B?
a jak macie Rh+ i Rh- to może wsytąpić konflikt serologiczny ale to dopiero w drugiej ciązy, w tej na koniec dostaniesz jakieś przeciwciała, ale generalnie nie zagraża to pierwszej ciązy, ale koniecznie powiedz lekarzowi

Ael, no to ja miałam omamy, bo w 6 czy 7, nie pamiętam już słyszałam serduszko :) I to jak słyszałam :-D

A generalnie zdjęcia z wczoraj Wam nie pokażę, bo... nie mam. Male odwróciło się głową i jeszcze rękami machało, jakby odganiało głowicę... No i nici było z oglądania i zdjęcia

Sil no kochana nie wydaje mi się, żebyś w 6 tygodniu słyszała serduszka, bo to nie w pełni jeszcze byłoby wykształcone. Z resztą spytaj się ginekologa jak to jest, kiedy można pierwszy raz posłuchać bicia serca.
W 6 tygodniu to jeszcze kropa duża była z Twojej fasolki. Ja w 7 tygodniu serca nie widziałam, dopiero w 8 będąc w szpitalu.

reklama
Do góry