reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka!!! gratulację!!! :) bardzo się cieszę :)

Tak przyjemnie się czyta, że coraz więcej tutaj zafasolkowanych :) Liczę, że niebawem wszystkie zobaczą upragnione dwie krechy :D

hehehe :) moje rośnięcie w szerz wymknęło się zupełnie spod kontroli :p w związku z tym dawno się nie fotografowałam, ale jak mąż mnie w końcu dorwie z aparatem, to się podzielę z Wami :)

Haaaaa kurde... miałam iść spać a jak poczytałam na forach to te moje 217 jest jakieś małe...już wiem dlaczego nie powinno się czytać takich stronek... człowiek tylko sie zamartwia...

Dziękuje ci Lilly!! :D

Fifka jak Ci pielęgniarka powiedziała, że beta dobra to po co czytasz na forach o tym???? Kopa chcesz??

Lilly ale żebyś tak łatwo się nie wykręciła. Ja Cię będę męczyć o to zdjęcie :p

Popatrzajcie dziewczyny jeśli macie czyste niebo na zaćmienie księżyca :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, ja pamiętam moją betę, też była niska bo ok 450... absolutnie się tym nie sugeruj bo ja się za dużo nerwów przez to najadłam, też czytałam masę forów i już dziwne rzeczy sobie wmawiałam :) będzie dobrze! :)

Do góry