• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
myślę, że BIG ma rację
Wszystko działa!! Dziękuje Ael!!

No więc film mi się sciąga a ja uciekam w tym czasie się kąpać!! Dobranoc kobitki!!!

Ostatnia edycja:
normalnie fifka cieszę się, jakbym to ja w ciąży była:-D
Nie no moje panie postanowienie będzie, czerwcowo-lipcowe: pilnuję cyklu jak oka w głowie a Przemo mój ma prze*ebane przez cały miesiąc....dosłownie i w przenośni:-D:-D

Haha dżisyyys nie mogę...jak mój dotyka brzucha jak młode kopie to maleństwo momentalnie się uspokaja. Ja już wiem kto będzie uspokajał dziecko w nocy!! XD XD XD

Może i tak... w każdym razie pani w laboratorium powiedziała, że beta wysoka więc wszytko jest w porządku. Jutro umowie się do gina bo musi mi przedłużyć dupka, poza tym wszystkie badania krwi powinnam porobić.

Ael młode czuje twardą rękę ojca.
Mój mąż się już zadeklarował, że będzie uspokajał, nosił, karmił (z butelki), bawił się, przewijał, kąpał itd... No to ja go trzymam za słowo :D A piersi mnie bolą :/ Czyli jednak będzie miesiączka... :/

Lovka nie wkręcaj sobie !

Jeszcze nie ma jednoznacznych symptomów ciążowych ! każda mówi,że cycki ją bolały, że kuło jak na @ itp.. a widzisz fasole są :-)

ide spać dziewczęta, stosunkowo udanej nocy ! wybzykajcie facetów ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry