reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
myślę, że BIG ma rację
Wszystko działa!! Dziękuje Ael!!

No więc film mi się sciąga a ja uciekam w tym czasie się kąpać!! Dobranoc kobitki!!!

Ostatnia edycja:
normalnie fifka cieszę się, jakbym to ja w ciąży była:-D
Nie no moje panie postanowienie będzie, czerwcowo-lipcowe: pilnuję cyklu jak oka w głowie a Przemo mój ma prze*ebane przez cały miesiąc....dosłownie i w przenośni:-D:-D

Haha dżisyyys nie mogę...jak mój dotyka brzucha jak młode kopie to maleństwo momentalnie się uspokaja. Ja już wiem kto będzie uspokajał dziecko w nocy!! XD XD XD

Młody wie.. ze matka świruska :-*

ja wróciłam z treningu ze swoim i tuliłam 2 miesięcznego malucha.. normalnie cud miód orzeszki :-)

a mój to albo przez sen bedzie bajki opowiadał bo i teraz mu się to zdarza. Gada od rzeczy po nocach a ja normalnie czasem to się o mało nie posikam ze śmiechu:-)

Może i tak... w każdym razie pani w laboratorium powiedziała, że beta wysoka więc wszytko jest w porządku. Jutro umowie się do gina bo musi mi przedłużyć dupka, poza tym wszystkie badania krwi powinnam porobić.

Ael młode czuje twardą rękę ojca.
Mój mąż się już zadeklarował, że będzie uspokajał, nosił, karmił (z butelki), bawił się, przewijał, kąpał itd... No to ja go trzymam za słowo :D A piersi mnie bolą :/ Czyli jednak będzie miesiączka... :/

Lovka nie wkręcaj sobie !

Jeszcze nie ma jednoznacznych symptomów ciążowych ! każda mówi,że cycki ją bolały, że kuło jak na @ itp.. a widzisz fasole są :-)

ide spać dziewczęta, stosunkowo udanej nocy ! wybzykajcie facetów ;-)

reklama
Mój okropny mąż pojechał sobie do Poznania na kawalerski :p paskud jeden! :D Ale za to ja idę na panieński jutro! Nie wrócę na noc do paskuda :D

Do góry