reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

masakra ale się u mnie duchota zrobiła, już prawie w negliżu siedzę, wentylator na chodzie a ja nie mam czym oddychać, niech spadnie deszcz przynajmniej na chwile się powietrze oczyści.
nimfii udanego i bezpiecznego odpoczynku, też bym chciała sobie gdzieś na wakacje pojechać, ale nici z opalanka bo nie jest wskazane,a ja tak lubie słońce.

reklama
Gola84- gratuluje kredytu :)
Aneczka87- u nas też duchota aż prosi się o deszcz a nawet i tą burze , u nas wiatrak chodzi całą noc i po południ.

Hej dziewczyny :-)
Wpadlam zobaczyc co tam u was slychac ale tyle tego naprodukowalyscie ze nie jestem w stanie tego teraz wszystkiego ogarnac:tak: Od rana mam klopoty z netem a potem komp,wirusy ehhh dopiero skonczylam formata robic i ide dalej porzadkowac :tak: Trzymajcie sie,odezwe sie pozniej albo jutro ;-)

Czesc dziewczyny, ja nie bardzo mam teraz jak pisac bo zmienilam biurko w pracy i teraz niestety kilka osob widzi co porabiam wiec nie bardzo moge sobie pozwolic na siedzenien na necie.

Gola gratuluje kredytu

A u mnie tradycyjnie chlodno, max 15 stopni i wlasnie leje jak diabli, czyli typowe irlandzkie lato, juz mam tego serdecznie dosyc...

u nas dzisiaj też duchota i upał przeokrutny, teraz jakby się na burzę zbierało, ale zbiera się tak od tygodnia i nic, mogłoby popadać...

ja dzisiaj miałam burzę mózgu, wybierałam kolory do nowego mieszkania, hehe, masakra, próbnik z 200000000 kolorami i weź coś wybierz :-) w dziecięcym będzie taki jasny, nasycony zielony, dobre i dla chłopaka i dla dziewczyny, skoro płeć jeszcze nie jest pewna, to wolę nie ryzykować ;-)

a teraz siedzę i odpoczywam po całym dniu ganiania, jem draże kokosowe i przypomina mi się podstawówka, jadłam je wtedy namiętnie ;-)

A u mnie tradycyjnie chlodno, max 15 stopni i wlasnie leje jak diabli, czyli typowe irlandzkie lato, juz mam tego serdecznie dosyc...

W zeszłym roku spędziłam 2 tygodnie w Limerick na początku sierpnia i tak właśnie zapamiętałam pogodę, umiarkowanie ciepło, czyli ok. 20 stopni, wiatr, i deszcze i słońce na zmianę;-)

Dziewczynki, chyba na pewno czułam dziś kilkakrotnie moje maleństwo, takie uczucie jakby mnie łaskotało w brzuszku, aż się odruchowo podrapałam :) albo jakby mi mrówki chodziły koło pępka w środku, takie bardzo delikatne smyranie, to właśnie tak czuć ?:-D

Ratunku! U mnie też jest tak duszno, że masakra...I wcale się na deszcz nie zanosi, chociaż zapowiadają ochłodzenie. Nie wiem czy z tej duchoty czy na zmianę pogody, rozbolała mnie głowa:wściekła/y:

Dziewczynom, które wybywają na weekend/wakacje życzę duuużo wypoczynku i wspaniałej pogody, Goli gratuluję kredytu:tak:

julieet ja też mam myślówę a'propos kolorów, w lipcu jak wyjedziemy na wakacje to u nas zadekuje się znajomy pan Janek-malarz i odświeży mieszkanko...Wszystkie pokoje zostają takie jak są (tzn.kolory), tylko pokój w którym teraz jedynie stoją rowery będzie dla dzidzi i zastanawiam się ciągle na jaki kolor go pomalować. Marzy mi się taki blady róż, dla Tosi;-) Ale z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo i gdyby zamiast Tosi urodził się Tosiek, to róż trzeba by przemalować...Ech nie wiem, zapytam jutro lekarza w jaim stopniu jestem pewien że to dziewczynka:tak:

reklama
kachutka, mi się marzył pokój bladoróżowy w połączeniu z szarym, widziałam kiedyś na zdjęciu, no rewela, ale właśnie z tego względu, że lekarz nie był pewien tak do końca płci, nie zdecydowaliśmy się, a malować trzeba już. Znalazłam fajne dekoracje na ścianę i myślę, że nie będzie to źle wyglądało z zielenią, np coś takiego, niestety zdjęcia nie wkleję, mają chyba zablokowane kopiowanie:
Pianka Sowy na gałęzi :: FabrykaWycinanek.pl - inspiracje w twoich wnętrzach, naklejki na ścianę, naklejka do dekoracji ścian, nalepki ścienne, szablony malarskie, do malowania
Pianka Ptaszki - zawieszka :: FabrykaWycinanek.pl - inspiracje w twoich wnętrzach, naklejki na ścianę, naklejka do dekoracji ścian, nalepki ścienne, szablony malarskie, do malowania

Do góry