reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

HEJ mamuchny ale nie daje rady nadrobic wlasnie wrocilam po 10 godzinach pracy i umieram ze zmeczenia ide zarasz spac, mam nadzieje ze tyle pracy nie zaszkodzi dziecku- jestem opuchnieta i zdechla wczoraj tez 12 godz. na nogach dlugo tak nie pociagne
przepraszam ze nie pisze do Was personalnie ale nie mam sily czytac wpadlam sie przywitac, mam nadzieje ze u Was wszystko oki buziale

reklama
hej kochane:) U nas też duchota:wściekła/y: My byliśmy u gina, ale o tym napiszę w odpowiednim dziale:tak: Kurcze ale co gorsze w godzinę po wizycie u lekarza podczas jazdy autem strasznie zabolał mnie żołądek, potem poszło chyba w jelita i dostalam takich skurczy ze ledwo doszlam do domu. Masakra jakaś, mam nadzieję ze to nie macica tylko rzeczywiście jelita, bo sprawdzałam od razu brzuch i był miękki:-(
Gola super!!! czyli możecie kupować mieszkanko?? macie już jakieś upatrzone? My juz jesteśmy tak calkowicie wlaścicielami nowego mieszkania- sprzedający dostali kasę z naszego kredytu:-) Teraz małż musi zabrać się za remont:tak:
Idę jeszcze poczytać co naprodukowałyście, myć się i spać bo zmęczona dziś jestem:/
słodkich snów kochane;-)

Ostatnia edycja:
Aneczka87 - z grupą krwi rodziców i Twoją - jest to jak najbardziej możliwe, nie masz się czym przejmować :)

Niuniunia20 - mogą to być skurcze przedwczesne, w pierwszej ciąży się z tym borykałam...odpoczywaj i leż, leż i odpoczywaj. Dbaj o siebie. No-spa nie zaszkodzi.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Iwoneczka1970- gratuluję zdrowej córeczki :) Baw się dobrze na urlopie :)

nimfii
- Udanego wyjazdu życzę. Odpoczywaj :)

Gola84- Gratuluję kredytu :)

U mnie nudy, nic się nie dzieje. Syndrom wicia gniazda u mnie rozszalał się na całego, więc robię porządki w miejscach, o których zapomnieliśmy :)

Witam ciężaróweczki:)
julieet fajne te dekoracyjne "pierdółki" do pokoju dziecięcego:) I z kolorem ścian super by się komponowały:-D
onanana, nic na razie nie mamy na oku, w ogóle jeśli udało by nam się znaleźć gdzieś niekoniecznie u nas w mieście tańszą działkę, za tą kasę co mamy odłożoną, to myślimy też nad stawianiem domku takiego powiedzmy z 80-90 m (nie przez firmę, tylko też przez znajomych, żeby taniej), zobaczymy musimy poszukać dobrze i dobrze to przekalkulować;-)

U mnie dziś pogoda lepsza niż wczoraj, nie ma takiego zaduchu (jak na razie) i raczej troszkę zachmurzone, ahaa nagle wczoraj dopadły mnie mdłości (takie jak przy pierwszych miesiącach ciąży) i wymiotowałam kilka razy;/

buziaczki kochane:*

Witam z rana dziewczyny :-)
Mysmy remont pokojow robili w zeszlym roku ale w pokojach mamy tapety a u dzieciaczka w pokoju mamy tapete z takim delikatnym fioletem taki krajobraz kwiatow i chyba tak zostanie,nie bedziemy zmieniac :tak: Wczoraj u mnie pogoda tez byla okropna duszno itd ehh az sie wytrzymac niedalo w domu a w nocy sie nie da spac przy takiej duchocie :tak:
Gola nie pogratulowalam Ci jeszcz wiec teraz dopiero moja droga wielkie gratulacje kredytu,super ze macie taka mozliwosc na wlasne gniazdko :-)
Nimfii udanego wypoczynku ;-)
Iwoneczka gratuluje zdrowej coreczki :-)
I nie wiem komu co mam jeszcze odpisac bo tyle tego bylo wczoraj :tak:
Milego dnia dziewczyny ;-)

ech ja te malowania przerabiałam rok temu,a teraz już bym pozmieniała:sorry:
Julieet mi się taki kolorek bardzo podoba.Narazie u Maciusia w pokoju są 3 ściany mognolia,a czwarta własnie taka zieleń z pasami tapety niebieskiej z myszką miki,ale jakoś tak mi nie gra i chciałabym te pozostałe 3 ściany na tą zieleń machnąć. W łazience też mam sporo tej soczystej zieleni w połączeniu z grafitem,z resztą na fotce co wstawiłam to trochę widać.Uwielbiam ten kolor-jest taki enregetyczny:tak: no i do każdej płci pasuje ;-)

Gola gratuluję kredytu! a co do ruchów to całkiem możliwe,ze dzidizuś daje o sobie znać:tak:

u nas też deszczowo,chociaż teraz już nie pada,ale n ocy lało strasznie.No i dobrze,przynajmniej się lżej zrobiło,a i tak na dwór nie mozemy wyjsć przez tą durną ospę.

My też jeszcze przed remontem. Będziemy malować naszą sypialnię-tam się kolor nie zmieni, nadal będzie zielona oraz pokój dziecięcy i też mam problem z wyborem koloru, kolorów. Myślę nad niebieskim dołem i żółtą górą oddzielone jakimś dziecięcym paskiem.

reklama
masakra ale się u mnie duchota zrobiła, już prawie w negliżu siedzę, wentylator na chodzie a ja nie mam czym oddychać, niech spadnie deszcz przynajmniej na chwile się powietrze oczyści.
nimfii udanego i bezpiecznego odpoczynku, też bym chciała sobie gdzieś na wakacje pojechać, ale nici z opalanka bo nie jest wskazane,a ja tak lubie słońce.
mozna sie opalac:) tylko trzeba zakrywac brzuch zeby sie nie przegrzal, smarowac wysokim filtrem, koniecznie miec cos na glowie, pic duzo wody i nie siedziec za dlugo bo mozna zaslabnac:) Wszystko z umiarem :)

U nas o 6stej zaczelo tak lac ze myslalam ze znow caly dzien taki bedzie, myslalam tez ze jest dosc chlodno, ale jak wychodzilam z domu na badania to po prostu przywitala mnie sciana ciepla:D taki tropikalny klimat:) i jest bardzo cieplo i duszno, ale powietrze jest bardzo przyjemne:) Dla mnie najwazniejsze zeby nie lalo za tydzien jak bedziemy nad morzem:) moze byc 18-20 stopni byleby nie bylo deszczu:)

Do góry