reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

chyba wsio razem, ale dopiero jak ona to powiedziała to zwróciłam na to uwage. Ja poprostu znam ją od podstawówki i jakoś się przyzwyczaiłam do jej wyglądu, ładna dziewczyna ale troche zakompleksiona przez to strasznie skromna, no i może faktycznie przy mojej sukni się to troszeczke uwidoczniło ;) W każdym razie teraz ktoś gorzej ubrany to uboga kuzynka i nie może być inaczej :D

reklama
rany ,ale Wy jesteście kochane!!! Mój chlop to mi przez rok tylu milych rzeczy nie powiedzial ,co Wy w kilku postach :-).
sarisa teraz to juz tak w miarę wyglądam , bo schudlam , ale kiecka ma rozmiar 40 więc nie mów ,ze znów taka chudzina jestem!
roxi Twoje hasło 'uboga kuzynka' jest zajefajne. Zanotowalam i bedę uzywac!
dziulka wierz mi ,ze malo nie brakuje ,zebym go kopnęła w d.

a tak w sumie to niezbyt wyraźnie widac tą kieckę , ale nie mam takiego na którym lepiej byloby widac, bo ten mój chlop to albo bokiem robil zdjęcia , albo tylem , albo wogóle jest tylko górna albo dolna częśc tułowia.

Tak mi się przypomnialo. Mam do sprzedania śliczną sukienkę- letnią, bombkę. Rozmiar L (nowa z metką). Zrobię fotkę i wrzucę tu wieczorkiem.

doris wyglądałaś pięknie, zresztą zawsze tak wyglądasz i wiesz co ? mam ochotę temu Twojemu ślepemu facetowi coś zrobić, za te jego odzywki w stosunku do Ciebie,że masz popatrzeć w lustro. No Helloł. A on patrzył w lustro? Nakopałabym mu do tyłka!! Taką laskę ma, nie jedna dziewczyna po dwójce dzieci chciałaby mieć taką figurę. Ja mam jedno a i tak gruba jestem :(
Jak zacznie Cię nadal tak krzywdzić to mu chyba osobiście skopię tyłek i pewnie reszta dziewczyn też się przyłączy do mnie!

a tak mi ise przypomniało, że STRIP relacje z sesji foto obiecała i ani jej widu ani słychu :-( STRIP łer ar ju?

Doris wiesz co ty masz naprawde głupiego męża. Jak ci na nim zalezy to wez sie zakrec koło innych i meza albo trafi szlag i tego nie przezyje albo mu sie rozum pozmienia. ech no zła jestem.

reklama
jesteście super. Tez mam nerwa na tego mojego faceta , bo on wcale bóstwo nie jest i przykro mi jak widzę ,ze mu się nie podobam.

Ja też dołączam sie do pytania gdzie fotki naszej strip?????

Do góry