reklama
I
inna_a
Gość
agalodz- spokojnie doczekasz się jeszcze troszkę
przy nisko położonym łożysku też czuć tylko może badziej letkie, dlatego twoje maleństwo jeszcze podrośnie i będzie wtedy tak cię kopać, że nie raz nie będziesz mogła wytrzymać jak cię zaboli pęcherz lub żebro 
Mnie to aż pęcherz nie raz boli ...
Mnie to aż pęcherz nie raz boli ...
Emy
Fanka BB :)
Hej!
Wpadam na chwilę zobaczyć co u was nowego. U nas niestety sezon letni.... ciągle ktos wpada z wizytą... a ja nie mam za dużo siły.. dzisiaj znowu wypad na miasto
poza tym nogi mnie bolą okrutnie, musialam kupic krem do stóp dla ciężarnych, trochę pomaga...
i m się czyms zatruł, lezał marudzil mi przez 3 dni w domu
juz jest ok
w takich sytuacjach zastanawiam się czy ja sobie dam radę z dwojką dzieci
Niuniunia Wszystkiego najlepszego!!!
buziaki!
miłego weekendu!
Wpadam na chwilę zobaczyć co u was nowego. U nas niestety sezon letni.... ciągle ktos wpada z wizytą... a ja nie mam za dużo siły.. dzisiaj znowu wypad na miasto
poza tym nogi mnie bolą okrutnie, musialam kupic krem do stóp dla ciężarnych, trochę pomaga...
i m się czyms zatruł, lezał marudzil mi przez 3 dni w domu
juz jest okw takich sytuacjach zastanawiam się czy ja sobie dam radę z dwojką dzieci

Niuniunia Wszystkiego najlepszego!!!
buziaki!
miłego weekendu!
andrzelika ja też tak w ciąży zrobiłam się ranny ptaszek, zauważyłam że lepiej funkcjonuje po 5 godz snu niz jakbym miała spać po 8 i więcej, ale obowiązkowo w południe tak max godzinkę snu, przeważnie to tylko leże
w niedziele pozwalam sobie na dłuższy sen bo mąż do pracy nie wstaje i nie chcę zbytnio hałasować, ale tak 8-9 śniadanko koniecznie bo dzidzia już głodna jest
Gola84
Helouuu lasencje
Wczoraj byłam na urodzino-parapetówie u mojego brata, było super. Wróciliśmy po 1 do domu
Dzień zapowiada się ładnie i słonecznie.
Wczoraj też chyba pierwszy raz poczułam mocniejszego kopniaczka!! Aż się wystraszyłam, to było dokładnie na środku brzucha tuż pod pępkiem, w pierwszym momencie nawet pomyślałam, że to mój wisior - duże serce obił mi się o brzuch i uderzył, a przecież nawet nie miałam go ubranego :-) Czekam na więcej!!
Zaraz się zbieram, jadę z mamą na cmentarz do dziadka.
pozdrawiam-y
Wczoraj byłam na urodzino-parapetówie u mojego brata, było super. Wróciliśmy po 1 do domu
Dzień zapowiada się ładnie i słonecznie.
Wczoraj też chyba pierwszy raz poczułam mocniejszego kopniaczka!! Aż się wystraszyłam, to było dokładnie na środku brzucha tuż pod pępkiem, w pierwszym momencie nawet pomyślałam, że to mój wisior - duże serce obił mi się o brzuch i uderzył, a przecież nawet nie miałam go ubranego :-) Czekam na więcej!!
Zaraz się zbieram, jadę z mamą na cmentarz do dziadka.
pozdrawiam-y
onanana
dzień dobry dziewuszki ( i chłopaczki):-) Nie odzywałam się kilka dni na głównym ale cały czas Was czytam, tylko tu jak już nadrobiłam czytanie to brakło mi czasu na słowo komentarza.. heh
u nas bardzo pracowicie... remont nowego mieszkania pełną parą ale tak na dobrą sprawę to jeszcze nic nie jest zrobione:-( Totalna masakra póki co...
Moja mała królewna daje czadu i wieczorem, jak leżę to mi brzuchol podskakuje... mój D. jakoś nie potrafi tego dostrzec i mówi że go w balona robię a tymczasem mała szaleje. Wczoraj niby coś widział ale mówi że tak delikatnie mi zafalował brzuch. Uśmiałam się, bo niby jak ma falować jak mała ma jeszcze malutkie nóżki hehe Ale piękne to jest uczucie
I wydaje mi się że czułam kilka razy jak ma czkawkę bo leżąc na lewym boku tak rytmicznie mi podskakiwała
Miłego dzionka Wam życzymy kochane
u nas bardzo pracowicie... remont nowego mieszkania pełną parą ale tak na dobrą sprawę to jeszcze nic nie jest zrobione:-( Totalna masakra póki co...
Moja mała królewna daje czadu i wieczorem, jak leżę to mi brzuchol podskakuje... mój D. jakoś nie potrafi tego dostrzec i mówi że go w balona robię a tymczasem mała szaleje. Wczoraj niby coś widział ale mówi że tak delikatnie mi zafalował brzuch. Uśmiałam się, bo niby jak ma falować jak mała ma jeszcze malutkie nóżki hehe Ale piękne to jest uczucie
I wydaje mi się że czułam kilka razy jak ma czkawkę bo leżąc na lewym boku tak rytmicznie mi podskakiwała
Miłego dzionka Wam życzymy kochane

kasiente
no co ty:d ciesz sie ze masz ruchliwe dziecko i nie czytaj nic w necie bo zglupiejeszA jeszcze pytanko też tak wam się małe kręci dużo i kopie w ciągu godziny ?
Czytałam w gazecie, że powinno to być 10 razy maks na godzinkę, a mój więcej wierzga martwię się, czy on po prostu taki aktywny jest.
Niuniunia-wszystkiego dobrego
my weekend we wladyslawowie spedzilismy uroczo chociaz sie nachodzilam strasznie
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej brzuchatki :-)
Witam sie niedzielnie :-) wpadam zerknac co tutaj slychac ale widze ze wszystkie spedzacie dzien rodzinnie,u mnie jest super pogoda,sloneczko swieci i jest dosc cieplo ze az sie boje gdzies isc zebym nie zemdlala,no ale na pewno pozniej popoludniu na jakis spacerek sie przejdziemy
andrzelika nie zamartwiaj sie czyms takim to sa tylko statystyki i nie u wszystkich dziewczyn sie sprawdza
u mnie dzieciaczek dzisiaj np od samego rana szaleje,kopie i nawet widzialam jak mi brzuszek sie porusza,super uczucie normalnie az sie chce wiecej takich momentow
a czasem dzieciatko moje ma takie dni ze tylko pare razy na dzien go czuje a najczesciej popoludniu albo jak juz ide spac
wiec glowa do gory i nie czytaj nic w necie bo tylko nabawisz sie bolu glowy 
Milej niedzieli dziewczyny
Witam sie niedzielnie :-) wpadam zerknac co tutaj slychac ale widze ze wszystkie spedzacie dzien rodzinnie,u mnie jest super pogoda,sloneczko swieci i jest dosc cieplo ze az sie boje gdzies isc zebym nie zemdlala,no ale na pewno pozniej popoludniu na jakis spacerek sie przejdziemy

andrzelika nie zamartwiaj sie czyms takim to sa tylko statystyki i nie u wszystkich dziewczyn sie sprawdza
u mnie dzieciaczek dzisiaj np od samego rana szaleje,kopie i nawet widzialam jak mi brzuszek sie porusza,super uczucie normalnie az sie chce wiecej takich momentow
a czasem dzieciatko moje ma takie dni ze tylko pare razy na dzien go czuje a najczesciej popoludniu albo jak juz ide spac
wiec glowa do gory i nie czytaj nic w necie bo tylko nabawisz sie bolu glowy 
Milej niedzieli dziewczyny