Hej dziewczyny!:-)
Witaj Gosia! wiekiem sie nie przejmuj, nie bede sie chwalic ile mam lat, a to bedzie (jak Bog da) pierwsze dziecko....;-)
Kasiabzymek.... ach zazdroszcze plazy... U mnie od soboty wciaz pada, ciemno, zimno.... i do domu daleko;-)
Sergi - swieta prawda... majtek przez glowe nie zdejmiesz...
Dagne, powodzenia z remontem, oby sie skonczyla jak najszybciej!
Ewka - u mnie tez z energia nadal slabo, mam nadzieje, ze niedlugo to minie....
Niunia - ja tez wlasnie z kawka przy kompie.... ale chyba dlugo nie wysiedze.... cos mnie brzuch pobolewa...
Milego dnia!
Witaj Gosia! wiekiem sie nie przejmuj, nie bede sie chwalic ile mam lat, a to bedzie (jak Bog da) pierwsze dziecko....;-)
Kasiabzymek.... ach zazdroszcze plazy... U mnie od soboty wciaz pada, ciemno, zimno.... i do domu daleko;-)
Sergi - swieta prawda... majtek przez glowe nie zdejmiesz...

Dagne, powodzenia z remontem, oby sie skonczyla jak najszybciej!
Ewka - u mnie tez z energia nadal slabo, mam nadzieje, ze niedlugo to minie....
Niunia - ja tez wlasnie z kawka przy kompie.... ale chyba dlugo nie wysiedze.... cos mnie brzuch pobolewa...
Milego dnia!

tak Wam zazdroszczę tych Waszych uroczych piłeczek, nie mogę się doczekać aż u mnie się taka pojawi... jak pytam mojej mamy, to u niej dopiero w 6 miesiącu wyskoczył brzuszek-piłeczka
mam nadzieję, że ja nie będę musiała tak długo czekać....
Aaa i też widać żyły. Zjadłam już obiad i teraz odpoczywam. W środę mam wizyte u gina, może dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka. Choć szczerze czuję, że usg zrobi mi dopiero na następnej wizycie..