Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alka Twoje wyniki to niewielka infekcja bakteryjna WBC to biale krwinki, które rosną w stanach zapalnych, neutrofie podwyzszone swiadcza o tym ze to bakteryjne a nie wirusowe i nie grzybicze. Ale to jest tak bardzo lekko ponad normę więc pewnie nawet nie wiesz czego masz ew. zapalenie równie dobrze może to byc np ząbek psujący się więc nie martw się na zapas. Tym bardziej, że pewnie nie masz ani gorączki ani nic. luzik ;D
JA jednak zaraz ide do lekarza mam nadzieje ze mnie przyjma, jak nie to wieczorem na pogotowie. Jak Wam pisalam w niedziele rano raz plamilam, wczoraj caly dzien spokoj, wieczorem zaczelam, w nocy cisza i dzis rani znow. Boje sie bardzo, przeciez ja juz prawie w 12 tygodniu :-(
Dzień dobry Mamy,
MIeliśmy wczoraj z mężem bardzo miły dzień, spędziliśmy go razem, nie byliśmy w pracy , dziecko wyjechało na wakacje, jest tak cicho w domu...
Alka, spokojnie dzisiaj zobaczysz swojego maluszka i ulży Ci To miłe uczucie.
Miłego dnia.