reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia ja uważam jak Hejcz :-)
Moja koleżanka to miała jeszcze problem z cukrem ..Oni nie slodza w ogole a niania na siebie i małego zużywała kg cukru:szok::szok: na tydzień:szok::szok: Zwróciła jej uwage, zeby mu tyle nie słodziła to zużywala tyle na siebie...:eek::eek:W końcu przestała cukier wystawiać:-p:-p:-p Mały zaczal znowu pic wode a niania przynosi cukier dla siebie:-p:-p:-p

reklama
Bodzinka, mam na zbyciu parę kolczyków frywolitkowych - dostałam w prezencie a jednak jeszcze do kolczyków nie dorosłam i się marnują. Jeśli jesteś zainteresowana, to zrobię im zdjęcie, albo wyślę Ci jako niespodziankę ;)

hej dziewczyny:) zdałam :)
jezyk polski na 63%
matematyka na 72%
jezyk angielski na 84%
WOS 54 %

my nocka jak zwykle. kacper sie 2 razy obudzil i o 5 juz na nogach. jakos daje sobie rade na razie po 3 godzinach snu. a dzis o 14 na wyklady na prawo jazdy.
ewa wlasnie sie zastanawiam czy isc na studia czy zrobic sobie rok przerwy zeby za bardzo mamy nie obciazyc.

Cześć czołem!
Właśnie mi posta skasowało. Grrrrr!

My wsypane, tzn. ja, bo Iduzia się tylko raz na jedzonko budziła, a rano fikała sobie w swoim łóżeczku i dopiero jej radosne kwiki mnie obudziły.

Elana - fajny pomysł z taką wyprawą, ale ja bym się trochę Rosji bała. Szczególnie pod względem pomocy medycznej. no i obcokrajowcy czasem są tam dziwnie traktowani - inne ceny biletów dla "tubylców" i turystów. No i kilka razy w Kaliningradzie zostaliśmy ze znajomymi upomniani, że jestem w Rosji i mamy mówić po rosyjsku :baffled: A Ty jesteś Rosjanką? Jeśli mogę zapytać.
Kolej transsyberyjska fajna rzecz, ale ja bym nie wytrzymała kilku dni bez prysznica :-D

Tunia - ja się na nianiach nie znam.

Tworzę maila, którego chcę rozesłać do wydawnictw. CV uaktualnione i portfolio już mam... Ale kompletnie nie mogę tego maila wypocić...

Bodzinka, ja Ci je wyślę w prezencie urodzinowym. Daj adres to jeszcze dzisiaj w ramach spaceru wybierzemy się na pocztę i jutro będą u Ciebie :)

reklama
Do góry