• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta dziękuje, ja teraz mam spory odrost ale ostatnio robiłam własnie jakąs farbą Loreal brąz (nie powiem dokładnie bo u fryzjera i nie pamiętam) ale ten brąz to taki sredni a teraz chciałabym trochę ciemniejszy wpadający w czekoladowy

Kochana to kup sobie Majiblond 6.31 lub 5.31 do tego wodę utlenioną 6% :) I jak masz odrost powyżej 4 cm to najpierw farbnij na długość a po 20 minutach dopiero odrosty:)

Milusia widzę że na to samo cię wzięło ja też przeglądałam początki naszych wypocin trochę się uśmiałam z naszego narzekania na początku a co tu mówić o końcu:-D
perfecta fajnie że ci się podoba a co do wietnamek to dałabym im tak do wiwatu ze w pięty by im poszło choćby na temat nauki języka w kraju w którym żyją brrrrrrrrrrr a jeśli chodzi o to czego się uczysz poczekaj jak będzie trochę trudniej strzyżenie trwała itd. rączki masz wyćwiczone?jeśli nie to uwaga po tym kursie jak pudzian będziesz wyglądać:-D
sylwunia zapraszamy do pisania napisz coś o sobie
lena a co ty taka cicha?

Ostatnia edycja:
Witam wpada na chwile bo prasowanie czeka a wlasnie nagotowalalam mlodemu obiadkow do mrozenia bede miala dugo spokoj :))

Perfekta jestes obledna !!!! niech sie dziewczyny ucza ze nie mozna sobie uzywac bezkarnie :)) a kursu gratuluje mam nadzieje ze sie w tym spelnisz do reszty

Lena jestem ale jakos czasu malo :)

Sylwusia witaj ja mam Ercia z 14 :))

no i cos jeszcze chcialam i nie pamietam.........

Dziewczyny moje Tofane AJ LOW JU:)
Izia- Już dzisiaj poczułam suszarkę :) Szok:) Ale z doświadczenia wiem że się mięśnie ćwiczą i po jakims czasie przyzwyczajają do pozycji wciąż powtarzanych :) Tak samo do wielogodzinnego stania:)

Milusia - Marian prze-uroczy:-) Taki prawdziwy misiowaty

Kajdusia, Izia - fajne spotkanko:)

Ewela
- fajnie masz z tymi pampkami na zamówienie

Perfecta - ale akcja z wietnamkami. Powodzenia na kursie:tak:

Sylwunia - elo:-)

Lena - jak tam w pracy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć