Wróciłam

Mega zadowolona jestem!!!! Powiem Wam że trudne w dupe to wszystko ale co ja nie dam rady????????!!!!!!!!!
Kasia nasza Fryzjerka jest fantastyczna!!! Dzisiaj do 16 miałyśmy samą teorię z pogaduchami o wszystkim !!!! Jest świetna

Nie zatrzymuje się na rzeczach nie istotnych tylko mówi to co nam się przyda

Ponieważ nie potrafię kłamać oczywiscie pochwaliłam się że o 1 w nocy farbowałam włosy

Śmiały się wszystkie

Od 16 myłysmy sobie włosy i czesałyśmy się. Mamy przedwstęp do dnia jutrzejszego bo jutro już łork łork łork!!! O 10 przychodzą pierwsze klietki i ZACZYNAM strzyc, farbować , trwałą robić Generalnie wszystko!!!! I tak będzie do końca kursu

AAAA Ponieważ mam poszerzony program dostane 3 dyplom Stylisty -fryzjera

Więc i make up bede mogła wykonywać

Mamy 35h w programie wizażu

Szkoła jest malutka ale atmosfera przesympatyczna!!!! Dziewczyny w grupie ok

jest nas 8 osób w tym uwaga dwie wietnamki , które prawie nic nie rozumieją po polsku mimo że jedna jest 6 lat a druga 10 lat w polsce

Juz mi podpadły i to ostro

Idziemy sobie na przerwę do MC donalda( fuj) na kawkę i szkoda mnie się ich zrobiło bo tak na uboczyu za nami szły! Więc im mowię chodzcie do nas i pytam zimno>? A ona tak zimno i jedna do drugiej po wietnamsku że ja gruuuba jestem. I mi sie śmieja w oczy (ponieważ koleżankę mam bardzo fajna z wietnamu któa mnie uczyła troszkę to oczywiscie zrozumiałam

Możecie sobie wyobrazic jakie było ich zdziwienie

A dziewczyn pozostałych aplauz jak im wykład zrobiłam że obgadywanie i wyśmiewanie ludzi którzy tworzą grupe to w polsce jest nie do przyjecia

Ehhh

Dziewczynki wietnamskie dystansik juz do mnie mają wielki

A wracając do czesania to cieżko mi było się przywyczaić do modelowania dłuuugą suszarką włosków

Ale pod koniec juz całkiem niezle sobie radziłam

Jednak ciężkie to to jak cholewka