kajdusia
Fanka BB :)
hej laski humor trochę wrócił po baaaardzo miłym spotkaniu KAJDUSIU dziękujemy! mam nadzieję że podróż przebiega bez problemów i że nie wpakowałam was w maliny;-):-)
Meldujemy, że dojechaliśmy cało i szczęśliwie . Zdecydowanie wybrałaś nam najlepszą opcję drogową i do tego krajoznawczą :-) Dziękujemy za super spotkanie. Michaś jest cudowny i jak sama widziałaś Małgosia była nim wyraźnie zainteresowana i zachwycona ale z romansowania na razie nici, bo Gosia jest przypisana do Filipka kasij, która mam nadzieję wkrótce tu wróci, prawda Kasiu? ;-)
Poza tym super- zimno i pada,

Koriander- i znów jakieś nieziemskie siły czuwają nad naszymi czerwcówkowymi pociechami!!! A kiedy Wy dokładnie przybywacie do Polski? Piwko zero kalorii??? Co to? Dawaj

A z tym odpoczynkiem to tak nie do końca- ja tu do pracy przyjechałam
Ach Kochana, pokazywałam ostatnio kuzynce tą iluminację z otwarcia hm w Amsterdamie i natknęłam się jeszcze na taki link- widziałaś to może na żywo??? Cudne! http://www.youtube.com/watch?v=cb6k-8hhGQ8&feature=relatedPerfecta- moja znajoma właśnie niedawno skończyła taki kurs miesięczny stylizacji w Warszawie, wcześniej nie miała nic wspólnego z fryzjerstwem, tylko tak ogólnie pasjonowała się włosami. W poniedziałek właśnie zrobiła mi włoski- jestem mega zadowolona, a mojej rodzince tak się spodobało, jak przyjechali do mnie na roczek, że znów ją wołałam i w ciągu dwóch dni zrobiła 7 głów :-) Na razie jeszcze zbiera doświadczenie i nabiera tempa pracy, ale ma do tego wyraźną smykałkę, od września będzie szukać miejsca, żeby otworzyć swój salon. Tobie też tego życzę!!!
milusia- Marian rządzi!!!! To masz prawie trojaczki :-)
Dobranoc Kochane!
Ostatnia edycja: