reklama

Czerwiec 2010

hej laski humor trochę wrócił po baaaardzo miłym spotkaniu KAJDUSIU dziękujemy! mam nadzieję że podróż przebiega bez problemów i że nie wpakowałam was w maliny;-):-)

Meldujemy, że dojechaliśmy cało i szczęśliwie . Zdecydowanie wybrałaś nam najlepszą opcję drogową i do tego krajoznawczą :-) Dziękujemy za super spotkanie. Michaś jest cudowny i jak sama widziałaś Małgosia była nim wyraźnie zainteresowana i zachwycona ale z romansowania na razie nici, bo Gosia jest przypisana do Filipka kasij, która mam nadzieję wkrótce tu wróci, prawda Kasiu? ;-)

Poza tym super- zimno i pada, :cool:

Koriander- i znów jakieś nieziemskie siły czuwają nad naszymi czerwcówkowymi pociechami!!! A kiedy Wy dokładnie przybywacie do Polski? Piwko zero kalorii??? Co to? Dawaj :-p:-pA z tym odpoczynkiem to tak nie do końca- ja tu do pracy przyjechałam :nerd: Ach Kochana, pokazywałam ostatnio kuzynce tą iluminację z otwarcia hm w Amsterdamie i natknęłam się jeszcze na taki link- widziałaś to może na żywo??? Cudne! http://www.youtube.com/watch?v=cb6k-8hhGQ8&feature=related
Perfecta- moja znajoma właśnie niedawno skończyła taki kurs miesięczny stylizacji w Warszawie, wcześniej nie miała nic wspólnego z fryzjerstwem, tylko tak ogólnie pasjonowała się włosami. W poniedziałek właśnie zrobiła mi włoski- jestem mega zadowolona, a mojej rodzince tak się spodobało, jak przyjechali do mnie na roczek, że znów ją wołałam i w ciągu dwóch dni zrobiła 7 głów :-) Na razie jeszcze zbiera doświadczenie i nabiera tempa pracy, ale ma do tego wyraźną smykałkę, od września będzie szukać miejsca, żeby otworzyć swój salon. Tobie też tego życzę!!!
milusia- Marian rządzi!!!! To masz prawie trojaczki :-)

Dobranoc Kochane!

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!
Spitoliłam sobie włosy... Chyba dupna woda była bo juz jak zmieszłam w miseczce był inny kolor. wrrrrr Już sobie wymysiłam że powiem że fryzjerka mi spitoliła:):P:P
Kochane trzymajcie kciuki bo sie boję ale cieszę:) I jeszcze pierwszy raz na tak długo Jasia z Tatą zostawiam:( będę tesknić :(:(
Druga:):P

perfecta, powodzenia na kursie.
ja chcę całą łepetynkę zafarbować nie pasemka i nie chcę rozjaśniać bo mam słabe cienkie i rzadkie włosy więc na dobre by mi to nie wyszło.

Mój synek spał dzisiaj całą noc, jupi, obudził się po 5 mleczko i dalej lulu godzinkę jeszcze:))

Wczoraj wieczorem taki był padnięty, już tulił sie do mnie i leżał tak sobie a jak tylko tatę zobaczył taki power w niego wstąpił ze spać nie chciał. Tak szalał, piszczał, gryzł tatę w nogę i sie chichrał, mój krejzolek malutki

idę się spakować bo będziemy dzisiaj w Świnoujsciu nocować i listę zakupków trzeba zrobić.

Pogoda straaaszna

Miłego dnia wszystkim życzę.

Ostatnia edycja:
trzecia?
u nas tez straszna pogoda
Jasiowi nie chcialo sie za dlugo spac, ostatnio budzi sie o 7 ale juz o 10 idzie w kime i chyba pojde razem z nim
my juz poprzynosilismy kartony do pakowania wiec czas zaczac akcje
Perfecta powodzenia na kursie
Zyraffko fajnie ze masz juz meza w domu, nawet na krotko

Ćwarta:P
Hehe Marian wymiata :-D
A zdjecia ze spotkanka super! Niunka jest sporo nizsza kurcze;) ale fajna pamiateczka;)

U nas noc, srednio... Miki sie budzil, niewiem czy czasem mu te nastepne zeby nie wychodzic beda.... no i wstalismy juz o 5:30 ale noc bez cyca znow...!

dzien dobry!
u nas tez pobudka zakonczona wspolnym spaniem do 8 :-)

Perfecta powodzejszyn! Czekam na relejszyn! A chlopaki duze sa, dadza rade, i dobrze im taki bonding zrobi :-D
Klementinka poopisuj sobie kartony zwaszcza jak ich duzo bedziecie miec, bardzo polecam:tak:
Liza a jak piersi nadal bola?? OBKLADAJ tuczona kapusta i popijaj szalwie u mnie bardzo pomoglo!

milusia Mariana normalnie przy stole sadzac, taki fajny :-D:-D oj ty to masz ubaw :-)
Kajdusia no ale polaczysz przyjemne z pozytecznym, prawda?? do Holandii tez do pracy przyjechalas ;-) Napisze do ciebie niedlugo :tak:

oj poszla kupa, alarm :szok::szok:
nadika rzeczywiscie takie gesty sa wazne, zwlaszcza ze na pewno mnostwo rowiesnikow jest jeszcze w szoku a o rodzinie lepiej nie myslec :-(

Hej hej, Gosiak śpi, więc i ja się położyłam z laptopikiem.
A u nas pogoda całkiem całkiem. Wprawdzie pochmurnie, ale nie ma wiatru. Byliśmy nad samym morzem i o dziwo tam najcieplej :-)
Koriander- to prawda, połączę przyjemne z pożytecznym, tylko w Hadze miałam pracy w sumie całe pół godziny, a tu jednak muszę trochę popracować, bo to są kursy muzyczne i mam tu 17 studentów z którymi muszę ćwiczyć i w piątek wykonać z nimi koncert, więc czasu tak dużo nie będzie.

A cio tu taka cisza?

Witam w tą zimice brrrr
kajdusia,izia-ale fajne spotanko dzieciaczki super
koriander-dołączam się do pytania kajdusi o piwko bezkaloryczne u nas takiego chyba niema a ile bym dała żeby było bo niestety od tego piwkowania coś brzuszek rośnie:-p

reklama
czesc laski

no wiec zaczynam uprawiac PILATES i mam nadziej,ze dzieki temu moja sylwetka z rozmiaru Xl dojdzie chociaz do M/L .

A tak poza tym, to wyliczylam,ze nie oplaca sie kupywac tych pieluch DADA przynajmniej u nas ,bo w tej samej cenie mam pampersy na zamowienie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry