• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

hej laski humor trochę wrócił po baaaardzo miłym spotkaniu KAJDUSIU dziękujemy! mam nadzieję że podróż przebiega bez problemów i że nie wpakowałam was w maliny;-):-)

Meldujemy, że dojechaliśmy cało i szczęśliwie . Zdecydowanie wybrałaś nam najlepszą opcję drogową i do tego krajoznawczą :-) Dziękujemy za super spotkanie. Michaś jest cudowny i jak sama widziałaś Małgosia była nim wyraźnie zainteresowana i zachwycona ale z romansowania na razie nici, bo Gosia jest przypisana do Filipka kasij, która mam nadzieję wkrótce tu wróci, prawda Kasiu? ;-)

Poza tym super- zimno i pada, :cool:

Koriander- i znów jakieś nieziemskie siły czuwają nad naszymi czerwcówkowymi pociechami!!! A kiedy Wy dokładnie przybywacie do Polski? Piwko zero kalorii??? Co to? Dawaj :-p:-pA z tym odpoczynkiem to tak nie do końca- ja tu do pracy przyjechałam :nerd: Ach Kochana, pokazywałam ostatnio kuzynce tą iluminację z otwarcia hm w Amsterdamie i natknęłam się jeszcze na taki link- widziałaś to może na żywo??? Cudne! http://www.youtube.com/watch?v=cb6k-8hhGQ8&feature=related
Perfecta- moja znajoma właśnie niedawno skończyła taki kurs miesięczny stylizacji w Warszawie, wcześniej nie miała nic wspólnego z fryzjerstwem, tylko tak ogólnie pasjonowała się włosami. W poniedziałek właśnie zrobiła mi włoski- jestem mega zadowolona, a mojej rodzince tak się spodobało, jak przyjechali do mnie na roczek, że znów ją wołałam i w ciągu dwóch dni zrobiła 7 głów :-) Na razie jeszcze zbiera doświadczenie i nabiera tempa pracy, ale ma do tego wyraźną smykałkę, od września będzie szukać miejsca, żeby otworzyć swój salon. Tobie też tego życzę!!!
milusia- Marian rządzi!!!! To masz prawie trojaczki :-)

Dobranoc Kochane!

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!
Spitoliłam sobie włosy... Chyba dupna woda była bo juz jak zmieszłam w miseczce był inny kolor. wrrrrr Już sobie wymysiłam że powiem że fryzjerka mi spitoliła:):P:P
Kochane trzymajcie kciuki bo sie boję ale cieszę:) I jeszcze pierwszy raz na tak długo Jasia z Tatą zostawiam:( będę tesknić :(:(
Druga:):P

perfecta, powodzenia na kursie.
ja chcę całą łepetynkę zafarbować nie pasemka i nie chcę rozjaśniać bo mam słabe cienkie i rzadkie włosy więc na dobre by mi to nie wyszło.

Mój synek spał dzisiaj całą noc, jupi, obudził się po 5 mleczko i dalej lulu godzinkę jeszcze:))

Wczoraj wieczorem taki był padnięty, już tulił sie do mnie i leżał tak sobie a jak tylko tatę zobaczył taki power w niego wstąpił ze spać nie chciał. Tak szalał, piszczał, gryzł tatę w nogę i sie chichrał, mój krejzolek malutki

idę się spakować bo będziemy dzisiaj w Świnoujsciu nocować i listę zakupków trzeba zrobić.

Pogoda straaaszna

Miłego dnia wszystkim życzę.

Ostatnia edycja:
trzecia?
u nas tez straszna pogoda
Jasiowi nie chcialo sie za dlugo spac, ostatnio budzi sie o 7 ale juz o 10 idzie w kime i chyba pojde razem z nim
my juz poprzynosilismy kartony do pakowania wiec czas zaczac akcje
Perfecta powodzenia na kursie
Zyraffko fajnie ze masz juz meza w domu, nawet na krotko

Ćwarta:P
Hehe Marian wymiata :-D
A zdjecia ze spotkanka super! Niunka jest sporo nizsza kurcze;) ale fajna pamiateczka;)

U nas noc, srednio... Miki sie budzil, niewiem czy czasem mu te nastepne zeby nie wychodzic beda.... no i wstalismy juz o 5:30 ale noc bez cyca znow...!

dzien dobry!
u nas tez pobudka zakonczona wspolnym spaniem do 8 :-)

Perfecta powodzejszyn! Czekam na relejszyn! A chlopaki duze sa, dadza rade, i dobrze im taki bonding zrobi :-D
Klementinka poopisuj sobie kartony zwaszcza jak ich duzo bedziecie miec, bardzo polecam:tak:
Liza a jak piersi nadal bola?? OBKLADAJ tuczona kapusta i popijaj szalwie u mnie bardzo pomoglo!

milusia Mariana normalnie przy stole sadzac, taki fajny :-D:-D oj ty to masz ubaw :-)
Kajdusia no ale polaczysz przyjemne z pozytecznym, prawda?? do Holandii tez do pracy przyjechalas ;-) Napisze do ciebie niedlugo :tak:

oj poszla kupa, alarm :szok::szok:
nadika rzeczywiscie takie gesty sa wazne, zwlaszcza ze na pewno mnostwo rowiesnikow jest jeszcze w szoku a o rodzinie lepiej nie myslec :-(

Hej hej, Gosiak śpi, więc i ja się położyłam z laptopikiem.
A u nas pogoda całkiem całkiem. Wprawdzie pochmurnie, ale nie ma wiatru. Byliśmy nad samym morzem i o dziwo tam najcieplej :-)
Koriander- to prawda, połączę przyjemne z pożytecznym, tylko w Hadze miałam pracy w sumie całe pół godziny, a tu jednak muszę trochę popracować, bo to są kursy muzyczne i mam tu 17 studentów z którymi muszę ćwiczyć i w piątek wykonać z nimi koncert, więc czasu tak dużo nie będzie.

A cio tu taka cisza?

Witam w tą zimice brrrr
kajdusia,izia-ale fajne spotanko dzieciaczki super
koriander-dołączam się do pytania kajdusi o piwko bezkaloryczne u nas takiego chyba niema a ile bym dała żeby było bo niestety od tego piwkowania coś brzuszek rośnie:-p

reklama
czesc laski

no wiec zaczynam uprawiac PILATES i mam nadziej,ze dzieki temu moja sylwetka z rozmiaru Xl dojdzie chociaz do M/L .

A tak poza tym, to wyliczylam,ze nie oplaca sie kupywac tych pieluch DADA przynajmniej u nas ,bo w tej samej cenie mam pampersy na zamowienie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry