reklama

Czerwiec 2010

koriander o kurde!! co za przeżycie,jak dobrze że Lila tego nie dostała!!
Kajdusia piękne zdjęcia
Perfecta dobrze że głupie myśli odpędzone!! a teściową się nie ma co przejmować, zwłaszcza taką jędzą jak Twoja :))
izia wspolczuje ciężkiej nocki
Asnecja cudownie że mąż zrozumiał swój błąd i przeprosił!!
lena dobrze że Gaja ma się już lepiej!!
gosiagro hallo hallo gdzie Ty się podziewasz????

u nas jutro miały być Dni Miasta, impreza na stadionie, koncert Budki Suflera, zabawa do rana itp, a się miło zaskoczyłam bo Pani Burmistrz ze względu na to zabójstwo tego 17-latka odwołała imprezę!! Taki gest z jej strony, mała społeczność i u nas pierwszy raz coś takiego się przydarzyło i myślę że dobry gest z jej strony:)

uciekam spać bo padnięta jestem. Dobranoc

reklama
Heheheheeh jak czytam "... Mariana pod pachę..." "Przytulił właśnie Mariana..." to mi się gęba usmiecha od razu:) Marian ....ahahahah genialnie to musi wygladać jak taki mały szkrab sie taz z maskotkunia zaprzyjaznił:)
Łer is nasmaczniejsze zioło ewer???? Kolenderko łer ar ju?
Kasiek ar ju der???
Gosia Ar ju du ju łer ar ju tu ?:tak::-p
Co Wy Ju sobie tfinkacie ? Łer ar ju jesteście? to że łikend się startet to nie znaczy że ja łil not si ju hir? Aj mis ju ol. Kobaknijcie się tutaj raj nał plis:P
Kajdusia - No miałam pisać i wyszło z tej rudj łepetynki mojej. Kochana Gosiaka zdjęcia przecudne!!!! Zresztą jak zwykle Mała Królewna!
Izia, Kajdusia - Cudnie udokumentowane spotkanie:) Ale Wam fajowo!:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa miałam się farbować i se zapomniałam lecieć ... Bo przeciez nie pójdę na kurs z odrostami po pachy....

hehhehehehehehehe łot is it????

U nas dopiero usypianie sie skonczylo...ja mam nadzieje ze to przejsciowe, podobnie jak zabkowanie :-D

Perfecta alez sie rozspikala :-)
milusia hehe tez juz uwielbiam Mariana, wyobrazam go sobie jako zdechlawego dlugorekonogiego krolika o bladym obliczu i z doszytymi okularkami :-)
izia, Kajdusia super widze ze wizyta owocna, Gosia jak zwylke przejela paleczke ale cos tam Michas ja posmyral chyba po brzuszku?? Fajne takie spotkania, oby ich wiecej!
Klementinko a co u Jasia bo dawno go nie pokazywalas, a pewnie pieknieje z dnia na dzien?
Lencja juz pewnie opija pierwszy wieczor wakacji??
Asnecja fajnie ze dzien udany nie ma to jak relaksik :-D
gosiagro wsiakla jak gabka w wodzie ani widu ani slychu:baffled:

hehe niezły jest a Kuby nie budzi ?

Kuba na dole z babcią śpi:p

Śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
:-)

Perfekciu jestes bezbłędna(jak kolwiek sie to pisze:-D) Uwielbiam Cie czytać i mogę angielski podszlifowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

koriander pudło:cool: zataz może uda mi sie wstawić zdjęcie tego dupka;-)

Ostatnia edycja:
pieluche mu nałozyłam co a żeby to nikt nie podgladał:-D
Zdjęcie0663.jpg

Kolenderko- Szaleńczy już mam na głowie:) gutnajt slip łel łel łel:)
Miluśka- Dawaj dawaj ja bardzo chce Mariana poznać:) też go sobie wyobrażałam jak tego królika ze skeczów Marcina Dańca:) Kochana for ju by Ci helpnąć mogę tak spikać forever:)
MARAIN < MARIAN MARIAN MARIAN dawaj go :) bo się dołejtać nie mogę:)
Nadika - dis is maj PINGLISZ czytaj Polisch plus English:) Ajem w tym langłyczu de beściak:P
edit
Marian jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Perfecta - aj em hir! wery bizi tudej so aj em onli riding ju gajs!!! ;) slip wel ewriłan!!! :)

Spotkanie Gosi i Michasia boskie!!! widać że Gosia to taka mała kokietka a Michałek taki gentelman ;)

No i Marian zajefajny!!! ;)

Miłych snów laseczki!!! :)

Zdec i Gosiagro... czemu milczycie??? nie ładnie... ;)

Emalia
- nie smutaj się :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry